Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy valaki a volt férjét hívja vészhelyzet esetén? Jogosan akadt ki az új feleség?
4 éve váltak el, de huszonéves házasság volt. Valami olyasni történt, hogy a volt feleséget megtámadták a munkahelyén (asszem meg is szúrták vagy lőtték), erre a volt férjét hívta fel, aki meg hanyadt homlok rohant be hozzá a kórházba...
A férj viszont újraházasodott azóta és az új asszony meg kiakadt ezen, hogy miért nem a gyerekeit hívta, nagyon örült neki, hogy a férje még mindig a volt neje "bébiszittere".
Hol van a határ? Itt mi fér(t volna) bele a férj részéről?
"A kérdező szerint a pasi cserélte le egy "jobbra" lol. Szóval fordított a helyzet, megtámadták, nem kíváncsi volt hanem segítségre volt szüksége."
20-as válaszoló vagyok, félreértettél. (már ha az én utolsó mondatomra reflektáltál)
Persze visszaolvasva nem is voltam egyértelmű, sőt.
Tehát, ha valakitől 20 év együttélés után elválok, annak oka van. Vagy én voltam annyira gerinctelen, hogy képes vagyok megcsalni és otthagyni ennyi idő után (akkor ezért nem fog érdekelni), vagy ő hagyott el (bármi más okból, ami a kérdésben nem hangzott el), akkor meg azért nem érdekel. Egy biztos, a hanyatt-homlok kórházba rohanást semmi nem indokolja. (ha így volt)
Lábjegyzet: kicsit az is fura, hogy semmit nem tudunk a válás hátteréről, de majd minden válaszoló támadja, csaknem elítéli a kérdezőt. A 11-es válasz meg... (lehet a volt feleség? :D)
Persze könnyen lehet, hogy én is félreértek valamit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!