Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy valaki a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy valaki a volt férjét hívja vészhelyzet esetén? Jogosan akadt ki az új feleség?

Figyelt kérdés

4 éve váltak el, de huszonéves házasság volt. Valami olyasni történt, hogy a volt feleséget megtámadták a munkahelyén (asszem meg is szúrták vagy lőtték), erre a volt férjét hívta fel, aki meg hanyadt homlok rohant be hozzá a kórházba...

A férj viszont újraházasodott azóta és az új asszony meg kiakadt ezen, hogy miért nem a gyerekeit hívta, nagyon örült neki, hogy a férje még mindig a volt neje "bébiszittere".

Hol van a határ? Itt mi fér(t volna) bele a férj részéről?

2017. okt. 1. 12:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%

De ha nekem ilyen hisztit vágna le a párom, kb. azonnal kidobnám.

A volt feleség EZERSZER értékesebb ember, mint te valaha lehetsz.

2017. okt. 1. 13:36
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen normális. Az az ember sok-sok évig volt az élete szerves része, a gyermekeinek az apja. Én fel is háborodnék, ha a gyerekeim apjával történne ilyesmi és nekem nem szólna és nem magam miatt, hanem a gyerekeink miatt. Az egyik szülőjüket megtámadták, akkor a másiknak kell bennük tartani a lelket és vigaszt nyújtani, hogy nem lesz semmi baj. Az új párom pedig tartsa tiszteletben, hogy volt életem előtte is. Nyilván azért vagyok vele, mert őt szeretem.
2017. okt. 1. 13:45
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Valahol megérteném az új feleséget, szerintem nekem is rosszul esett volna valahol (még ha perverz is ilyet mondani, mert miért ne mehetne egy kétségbeesett emberhez?).

Viszont akárhogyan is nézzük, a férj együtt töltött egy fél életet azzal a nővel, számtalan boldog perccel, közös emlékkel és erős kötődéssel. Oké, tönkrement a házasságuk, de attól ez még egy baromi erős kapocs, ahol az új feleség nem igazán rúg labdába. Ezen kár pörögni, bármennyire is fáj. El kell fogadni, amikor valaki elvált emberrel kezd és kész.

2017. okt. 1. 13:48
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem influenzás vagy eltörte a lábát, hanem megtámadták. Gondolom sokkot kapott és huszonéves házasság, az huszonéves nem 4 év. Majd ha egy méhecske miatt riasztja a férjet, mert jajj megijedt, akkor tényleg bébiszitterkedik és nem teljesen normális a viszony. De így... nem tudok egyetérteni az új feleséggel, túl reagálja ezt a konkrét esetet. Mert ha rohant a kórházba a férj valószínűleg nem úgy váltak el, hogy dobálták egymásra a szart, szemetet, hanem megmaradt a tisztelet és a baráti viszony.
2017. okt. 1. 16:35
 15/24 anonim ***** válasza:
55%

Ez egy különleges helyzet volt, természetes hogy bement a kórhàzba.

Csöpögô csappal vagy elromlott autóval viszont simàn elhajtanàm a volt feleségem. Azt oldja meg maga.

2017. okt. 1. 17:40
 16/24 anonim ***** válasza:
76%

Nem értem miért vagy ezen Ennyire kiakadva..Szedd össze magad és tedd félre a féltékenységedet, próbáld az önbizalmadat növelni, mert most ez nagyon nincs.

Ne felejtsd el, lehetsz még te is ex, és kerülhetsz ilyen helyzetbe.Milyen jó érzés lesz, ha egy ilyen durva eset után érted is aggódni fog az, akivel házasságot kötöttél annó...főleg, ha nem botrányos volt a válás.Bár a kommentjeid alapján, ezt nem tartom valószínűnek.

2017. okt. 1. 17:42
 17/24 A kérdező kommentje:
Ha 15öt írsz annyit fogok töröltetni :D Oké lehetek kislány, de akkor te is egy ilyen gyökér ex vagy, aki képtelen elfogadni, hogy a lecserélték egy jobbra :P Nektek kuss van. Pénzt megkapta, gyerektartást fizeti, tojok rá ha 100 év volt akkor annyi volt, de mégis velem van nem vele ;)
2017. okt. 1. 17:53
 18/24 anonim ***** válasza:
74%

Tudod kérdező, olvasva a kommentjeidet, nem is értem, hogy maradhatott még mindig veled az a férfi. Egy silány értéktelen ember vagy. Elszomorodtam a kérdésedtől, és attól, hogy a férj akkora barom volt hogy eldobott egy huszonéves házasságot egy ilyen nőért mint te vagy.

A válaszom: igen, normális. Nem volt jogos a kiakadás.

Utóirat: én is elváltam, sőt: én adtam be a válópert, nem volt senkim (neki sem) csak bizonyos dolgok nem működtek. Barátként váltunk el a gyerek miatt is és mert nem volt okunk nem úgy elválni. De ha bármi baj van, számíthatunk egymásra, mert ő a gyerekem apja.

2017. okt. 1. 18:46
 19/24 anonim ***** válasza:
76%
Az en hibambol valtunk el,de ha megkertem,jott hozzam tapetazni,elkisert szinhazba,vigyazott a gyerekekre,az uj parjaval egyutt jott segiteni az epitkezesnel, amikor az uj parommal hazat epitettunk,en sok ev utan meglatogattam az ex anyosomat,o pedig most,30 evvel a valasunk utan eljott edesanyam temetesere.Es kepzeld, a parja is elkiserte.Ja,es csupan het evig tartott a hazassagunk, de a gyerekek es most mar az unokak miatt ez egy eletre szolo kapocs kozottunk.De csak KAPOCS es nem KAPCSOLAT.
2017. okt. 1. 21:58
 20/24 anonim ***** válasza:
17%

Meglepődtem sok válaszon, akik szerint ez normális. A környezetemben nem ezt tapasztaltam, pedig elég sok elvált embert ismerek.

Akik nem haraggal váltak el, azok is tartják a távolságot, csak a legszükségesebb mértékben érintkeznek a volt asszonnyal/férjjel.

Magamból kiindulva, ha valaki 20 év után elválna tőlem, nem lennék rá kíváncsi, akkor sem, ha halálán van.

2017. okt. 1. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!