Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma 22-23 évesen a szüzesség egy férfinál? Őszinte válaszokat!
Hogy gáz e?
Döntsd azt el te!
Egy pasival volt dolgom hogy én voltam neki az első de,soha többet nem kérnék belőle! Sokkal könnyebb úgy hamár tudja mi hogy jó! Lehet hogy félváros csajok vannak elítélve de, tuti tapasztaltak és tudják kivel kell kezdeni!
Nem volt túl sok pasim csak 1+6 volt az első egy k** nagy tévedés szűz cimbi 😂 6 éves kapcsolatom van férjemet soha nem cserélném le ☺
Face ismerkedős ki szarosok azt se tudják a puncit nyalják van szopják, dugni vagy huzni kell 😂😁 meglátnak egy csupasz csajt bepisilnek azt hiszik elmentek 😁😂
Szóval akkor van jó esélyed egy csajnál ha ő is szűz esküszöm bejelölsz fbn át küldöm pár csajszi profilját
Ilyen primitív véglény hozzászólást is ritkán látni.
El is képzellek magam előtt: strandpapucs, leopárd mintás stressznaci nagy zsíros picsäval, rózsaszín ujjatlan felső, hamisítvány Dolce Gabona retikül, és Réj Bán női napgép...Festett fekete lenőtt haj.
A férjed egy 120 kilós gyűröttnyakú barom, Marilyn Monroe tetoválással a bal bickón, V nyakú kinőtt pólóban, Kroks papucsban... sétáltatva a túltenyésztett levegőt is alig kapó pitbult.Tipikusan az a proli fäszkalap, aki beáll keresztbe a metró mozgólépcsőn, ha sietsz éppen... és hőbörögve helyrerak, hogy "mi a kurväanyádat tolakodsz kisköcs..g?"
Magyarország krémje vagytok!
#22-es...most komolyan általad ismert szűz lányok adatait küldözgeted kiéhezedd GYK-s kanoknak? Normális vagy te?
Az előző jól leírta, kb így képzellek én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!