Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az, ha nokent belefaradtam a kapcsolatokba es csak a szexet tudom elkepzelni a ferfiakkal?
Elegem lett a csalodasokbol, a hazugsagokbol, a ketszinusegbol ami az eddigi kapcsolataimba ert. Mindig jobban szerettem a masikat, mint O forditva engem es ennek meg is lett az eredmenye. Ugy erzem elvesztettem vmit, amit mar soha nem kapok vissza senkitol, uresnek erzem magam. Megis sokan akarnak tolem kapcsolatot es nem ertik meg, hogy szinte lelkiserult lettem, mert nem tudok a szexnel tobbet elvarni egy ferfitol sem.
Szomoru dolog, mert nem ilyen voltam...de sajnos kenytelen voltam megvaltozni.
Ha jól értem a szex az kell de normális kapcsolatot nem akarsz mert eddig nem jött össze.
Az eddigi partnereidet te választottad, ha csalódást okoztak akkor magadnak is köszönheted.
Most majd te fogsz csalódást okozni a férfiaknak?
Ha mégis normális kapcsolatra vágysz akkor felejsd el a szexkapcsolatokat, ha meg nem akkor ne siránkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!