Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj az, ha nokent belefaradtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az, ha nokent belefaradtam a kapcsolatokba es csak a szexet tudom elkepzelni a ferfiakkal?

Figyelt kérdés

Elegem lett a csalodasokbol, a hazugsagokbol, a ketszinusegbol ami az eddigi kapcsolataimba ert. Mindig jobban szerettem a masikat, mint O forditva engem es ennek meg is lett az eredmenye. Ugy erzem elvesztettem vmit, amit mar soha nem kapok vissza senkitol, uresnek erzem magam. Megis sokan akarnak tolem kapcsolatot es nem ertik meg, hogy szinte lelkiserult lettem, mert nem tudok a szexnel tobbet elvarni egy ferfitol sem.

Szomoru dolog, mert nem ilyen voltam...de sajnos kenytelen voltam megvaltozni.

2017. szept. 30. 11:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
Istenem milyen undorító, lelketlen emberek írnak ide. Szánalmasak vagytok. Kérdező szerintem keress fel egy szakembert és ne add fel. Hasonlít kicsit a helyzetem, mert egy rossz kapcsolatban ragadtam, de harcolok tovább és az elveimet nem adom fel. Szorítok neked.
2017. szept. 30. 12:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha jól értem a szex az kell de normális kapcsolatot nem akarsz mert eddig nem jött össze.

Az eddigi partnereidet te választottad, ha csalódást okoztak akkor magadnak is köszönheted.

Most majd te fogsz csalódást okozni a férfiaknak?

Ha mégis normális kapcsolatra vágysz akkor felejsd el a szexkapcsolatokat, ha meg nem akkor ne siránkozz.

2017. szept. 30. 13:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj, te alakítod az életed. De ez csak rinya. Nézz már magadba komolyan, mert ezt te sem hiszed el.
2017. szept. 30. 16:02
 14/15 anonim ***** válasza:
9%
Hagyjátok, már! Ne bántsátok! Sajnos a magyar férfiak elég homogének! Sok akiben nincs tartás,aki meg kivétel, az ronda. Keress külföldit! Azzal más lesz!
2017. szept. 30. 21:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem baj. Tökéletes. Kár, hogy nem ismerek ilyen nőt. :(
2017. szept. 30. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!