Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az, ha nokent belefaradtam a kapcsolatokba es csak a szexet tudom elkepzelni a ferfiakkal?
Elegem lett a csalodasokbol, a hazugsagokbol, a ketszinusegbol ami az eddigi kapcsolataimba ert. Mindig jobban szerettem a masikat, mint O forditva engem es ennek meg is lett az eredmenye. Ugy erzem elvesztettem vmit, amit mar soha nem kapok vissza senkitol, uresnek erzem magam. Megis sokan akarnak tolem kapcsolatot es nem ertik meg, hogy szinte lelkiserult lettem, mert nem tudok a szexnel tobbet elvarni egy ferfitol sem.
Szomoru dolog, mert nem ilyen voltam...de sajnos kenytelen voltam megvaltozni.
A kérdésed leírásából az derül ki, hogy számodra ez baj. Tehát megválaszoltad a saját kérdésedet. Szerintem is baj, de csak azért, mert így gondolom boldogtalan vagy, az pedig nem jó...
A többi emberről nem tudok nyilatkozni.
Nem irtak meg, de nem is akarok egyikre sem valaszolni. Van mar szexkapcsolatom.
Vmilyen szinten nyilvan bant a dolog engem is, mert ahogy irtam is, en nem ilyen voltam. Akar az elso baratomnal is leragadtam volna egesz eletemre, mert tenyleg nem vagytam masra.
De folyamatosan azt latom es tapasztalom is, hogy nem eri meg megbizni, szamitani , tervezni egy masik fellel mert annak csak arcon kopes a vege.
Normalis, atlagos sracokkal voltam egyutt(az utolsonal meg lejjebb is adtam az igenyeimbol ami a kulsot illeti), akik egyebkent mar megbantak, hogy ott hagytak es bar kapcsolatban vannak, a mai napig vagynak utanam. Hiaba kerdeztem oket mi volt a baj, de ok sem tudjak a valaszt, amibol legalabb tanulhattam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!