Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, apukák, ti mennyi idő után mutatnátok be az új párotokat a családotoknak?
Amikor látszik az, hogy a kapcsolat több, mint egy hirtelen fellángolás, és a rózsaszín köd bűvöletéből kikerülve józan fejjel is azt tudom mondani, hogy igen, ezzel az emberrel hosszabb távon is képes lennék együtt lenni. Annak semmi értelme nincs, hogy két havonta másik nőt vigyek haza, ráadásul megbeszélem a gyerek(ek)kel is, hogy mi a helyzet, lassan vezetem fel, esetleg már hetekkel korábban említgetem, hogy na most megint találkozok XY-nal, tudjátok, akit meséltem (nyilván ez a gyerekek életkorától is függ).
Ez nyilván személy- és kapcsolatfüggő, de olyan 3-5 hónapot mondanék.
A többieket én 1-2 hónap után mutattam be a lányomnak, de néhány találkozásnál nem volt több köztük, és a kapcsolatok se volt túl hosszútávúak.
A jelenlegi párommal (pedig nem lehet előre tudni az ilyesmit) úgy alakult, hogy az első találkozásunk 2 napon át tartott, és ez alatt a lányommal is találkozott.
Aztán folyamatosan, mivel nálunk voltunk szinte mindig, majd mikor kiderült, hogy terhes vagyok tőle, akkor oda költözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!