Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társkeresőn nem tetszik a pasi mutatnátok képet neki?
Nem.
Én úgy gondolnám, felesleges, mivel úgysem jönnék össze vele.
Ha normális, és úgy gondolom, megéri adni egy esélyt neki, akkor igen. Végül is, a kép sokszor csalóka - élőben még ott lehet a "szikra" egy nem adonisz pasival is.
Ha azt érzem, hogy nagyon felejtős, akkor meg inkább gyorsan lezárnám a dolgot, nem hitegetném.
Személyisége válogatja. Én valószínűleg mutatnék képet, és ha _tényleg_ normális és szimpatikus, nem csak amolyan "hátvégülis" módon, akkor adnék neki egy esélyt.
Egyik kedves barátnőm viszont pl tök más habitus, mint én, ő még le is tiltaná az illető pasit, ha egyszer nem szimpi.
(Szoktunk együtt tinderezni. Ő 10ből 11et nemre húz, mert túl hosszú a szakálla, túl kék a szeme, ronda póló van rajta az egyik képen - miért húzza az idejét?! Mert hát igaz, hogy egyébként jól néz ki, meg tetszik a bemutatkozása, de ezek után, hát neki tuti nem jönne be, akkor minek beszélgessen vele... Számomra ez érthetetlen, de nem vagyunk egyformák.)
Amire rá akartam világítani, hogy nem tudsz általánosítani az itteni válaszolókból sem. :)
Egyetertek a 8-assal.
Viszont ne csak a kepek alapjan donts. Ha jot dumaltok,leveleztek, akkor 1 randi belefer, max. utana kozlod, hogy nem jott be.
Nekem is van egy kolleganom, aki a Tinderen 10-bol 11 pasit nemre huz, mert milyen ing van a ferfin, milyen a haja stb. Ezeket a dolgokat lehet a leggyorsabban megvaltoztani pl: fodrasz, ruhabolt, stb. Mit csinal helyette a kolleganom: inkabb valogat csak a kulso alapjan randizik es evek ota nincs kapcsolata. Altalaban a ferfiak, akikkel osszejon, par honap utan lecserelik egy jobban kinezo, fiatalabb csajra.
A lenyeg: ha jol erzed magad vele, akkor 1szer talalkozz vele.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!