Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha társkeresőn nem tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőn nem tetszik a pasi mutatnátok képet neki?

Figyelt kérdés
Végülis normális, de külsőre abszolút nem az eseted.
2016. aug. 23. 13:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem.

Én úgy gondolnám, felesleges, mivel úgysem jönnék össze vele.

2016. aug. 23. 13:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha normális, és úgy gondolom, megéri adni egy esélyt neki, akkor igen. Végül is, a kép sokszor csalóka - élőben még ott lehet a "szikra" egy nem adonisz pasival is.

Ha azt érzem, hogy nagyon felejtős, akkor meg inkább gyorsan lezárnám a dolgot, nem hitegetném.

2016. aug. 23. 13:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy abszolút nem jön be. Tényleg mint ember rendes, de amúgy kicsit sem tetszik.
2016. aug. 23. 13:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor értelemszerűen nem.
2016. aug. 23. 13:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha egyáltalán nem tudod elképzelni vele a külseje miatt ne küldj, mert valamilyen szinten az is számít mindig
2016. aug. 23. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Én fotóval vagyok felregisztrálva eleve.
2016. aug. 23. 14:52
 7/11 anonim válasza:
Ha nem tetszik, akkor ird meg neki, hogy nem jon be. Sokkal ertelmesebb, mint szo nelkul eltunni.
2016. aug. 23. 15:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Személyisége válogatja. Én valószínűleg mutatnék képet, és ha _tényleg_ normális és szimpatikus, nem csak amolyan "hátvégülis" módon, akkor adnék neki egy esélyt.

Egyik kedves barátnőm viszont pl tök más habitus, mint én, ő még le is tiltaná az illető pasit, ha egyszer nem szimpi.

(Szoktunk együtt tinderezni. Ő 10ből 11et nemre húz, mert túl hosszú a szakálla, túl kék a szeme, ronda póló van rajta az egyik képen - miért húzza az idejét?! Mert hát igaz, hogy egyébként jól néz ki, meg tetszik a bemutatkozása, de ezek után, hát neki tuti nem jönne be, akkor minek beszélgessen vele... Számomra ez érthetetlen, de nem vagyunk egyformák.)

Amire rá akartam világítani, hogy nem tudsz általánosítani az itteni válaszolókból sem. :)

2016. aug. 23. 20:39
 9/11 anonim válasza:

Egyetertek a 8-assal.

Viszont ne csak a kepek alapjan donts. Ha jot dumaltok,leveleztek, akkor 1 randi belefer, max. utana kozlod, hogy nem jott be.

Nekem is van egy kolleganom, aki a Tinderen 10-bol 11 pasit nemre huz, mert milyen ing van a ferfin, milyen a haja stb. Ezeket a dolgokat lehet a leggyorsabban megvaltoztani pl: fodrasz, ruhabolt, stb. Mit csinal helyette a kolleganom: inkabb valogat csak a kulso alapjan randizik es evek ota nincs kapcsolata. Altalaban a ferfiak, akikkel osszejon, par honap utan lecserelik egy jobban kinezo, fiatalabb csajra.

A lenyeg: ha jol erzed magad vele, akkor 1szer talalkozz vele.

33F

2016. aug. 23. 21:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy én ilyen miatt, hogy nem tetszik a ruhája meg, borostás nem fontos, ha attól tetszik. Az a baj, hogy külsőre nem tetszik, olyan dolgok amiken nem tud változtatni. Egyszer csináltam olyat, hogy adtam esélyt úgy, hogy abszolut nem tetszett valaki, és alig vártam, hogy vége legyen a randinak. De ugyanakkor sajnálom mert mint ember szimpatikus, csak annyira nem fog meg benne semmi.
2016. aug. 23. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!