Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, minek örülnétek egy hosszú fárasztó nap után?
Hogy gondoljon rám és várjon. Tárgyak nem érdekelnek, csak az érzelem.
A szex meg éjszakai programnak tökéletes.:)
Hát én ilyen esetekben többnyire próbálok mindenben a barátom kedvére tenni.
Telefonokat eltesszük, főzök valami finomat, egészségeset, megjön, lezuhanyozik, vacsizunk, szépen, lassan, és ezek szerint ő nem férfi, mert szereti kibeszélni az érzéseit. És ezt hosszasan szoktuk, csak utána szexelünk :D
20L
"Hm, ezek után elgondolkodik az ember lánya, hogy minek is tartja a pasit.. :D" szerintem inkább a pasi tart téged hamár a véleményeket ennyire leszarod ;).
31/f
# 17
Hát én meg azon csodálkozom, hogy léteznek ilyen alacsony intelligenciával rendelkező emberek.
Én azt nem érem, a kérdésnek így mi értelme. Fordítsuk csak meg. Hazajön a lány egy hosszú fáradt nap után és megkérdem mire vágyik. Ő mondja, hogy jó lenne mondjuk ha elmondhatná a napját, mire a férfi azt mondja, elmész te az anyádba beszélgetni, van víz a kádban, kaja a tűzhelyen, de engem hagyj a f@$zba.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!