Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek Magyarosi Csaba helyes?
Figyelt kérdés
2017. szept. 28. 19:38
1/12 anonim válasza:
Először azt se tudtam, hogy ki ő. Aztán megkerestem google-ön, és megláttam.
Számomra nem.
De hát könyörgöm, hányszor írjam még le?
A szépség szubjektív, kinek ez, kinek az tetszik. Ízlések és pofonok!
2/12 anonim válasza:
Komolyan, Madonnáról beszél valaki, belinkeli, mert vajon kicsoda Madonna, de magyar kis senkikről... (mondjuk a google képekből sem derül ki, hogy mi ő, színész, sportoló, műsorvezető, vv valaki)
Nem. Randa. Úgy néz ki, mint Pete Davidson (SNL), csak öregebb és szőrösebb.
3/12 A kérdező kommentje:
Youtuber.
2017. szept. 28. 19:44
5/12 anonim válasza:
Megborotválva szódával még elmegy kategória.
6/12 anonim válasza:
Csak nekem jön be?:/ mindegy fura ízlésem lehet.
7/12 anonim válasza:
Nekem is bejon bar most hallottam rola eloszor
8/12 anonim válasza:
Nem is a külsejével van baj, hanem azzal, hogy rohadtul irritáló.
9/12 anonim válasza:
Meg amúgy kezdjétek megismerni:D attól függetlenül hogy egyeseknek nem jön be nagyon minőségi videókat gyárt. Ha valaki szeret youtubeon nézelődni akkor ne hagyja ki.
*reklám vége* #-6os voltam
10/12 anonim válasza:
Nekem nagyon bejon. Egyik kedvenc youtuberem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!