Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt mondják, hogy kell külön program a párjuktól, nem akarnak egész nap együtt lenni mert megunják, stb, ezek az emberek nem dolgoznak?
Vagy nem tanulnak, nem kell bevásárolni, ügyet intézni, nem szoktak sportolni, ilyesmik?
A legtöbb ismerősöm örül, ha hétköznaponként 1-2 órát tud foglalkozni a párjával... Ez lenne a túl sok?
Vagy akik írják, hogy nem akarnak "állandóan egymás s€ggében lenni", azok egész nap otthon vannak együtt? Mert úgy érthető, de munka/tanulás/tennivalók mellett ezt egyszerűen nem tudom értelmezni... Hogy működik ez?
Hol írtam, hogy rossz? :D Egyszerűen csak érthetetlen számomra..
Költőnő, az ilyen előfordul, én se szoktam érteni... én mindenkire zöldet nyomtam.
Szóval meg kéne elégednem azzal, hogy külön programként bevásárolhatok és elmehetek postára? Én nem így működök, szeretek sokat lenni a párommal, de nem állandóan. Szerencsére ő is ilyen, ezért egyikünk se hisztizik azon, hogy hétköznap nem találkozunk minden nap.
Nekem is és neki is kell olyan idő, amikor csak a hobbijainkkal foglalkozunk, vagy éppen megnézünk egy filmet egyedül, mert csak ennyihez van kedvünk. Én tanulok és dolgozok, plusz sportolok is, ezért az ilyen idők mellé nem fér be minden nap egy-két óra még a párommal is. Ő csak dolgozik, de nem bánja, ha egy-egy estét végigkockulhat (mondjuk nekem is vannak néha ilyen estéim, és én se szoktam bánni :D ).
Hétvégén is van, hogy együtt töltjük az egészet, de van olyan is, hogy csak fél vagy egy napot, mert a saját baráti körünkkel is tervezünk programot. Vagy pl most én meglátogatom a szüleimet, egy teljes hétig 300 km-re vagyok tőle, és bár hiányzik, és én is neki, nem hisztizik, hogy miért kell ennyit itthon töltenem, tudja ő is, hogy a szüleim sajnos ritkán látnak.
Az, hogy "folyton egymás seggében lenni", nem azt jelenti, hogy a nap 24 óráját együtt tölteni, hanem azt, hogy minden szabadidőnket, annak is a szabad felhasználású részét (ergo amikor nem kell se postára menni, se főzni, és nincs edzés se).
"A legtöbb ismerősöm örül, ha hétköznaponként 1-2 órát tud foglalkozni a párjával... Ez lenne a túl sok? "
Igen, nekem ez túl sok. Bőven megelégszek napi 15-20 perccel.
Nem neked szólt kérdező nyilván;)
Tudom, hogy sokszor több álláspontommal verem a biztosítékot némely felhasználónál, igazából nem érdekel. Csak vicces és igazából itt is látszik, h sokan a választ se olvassák el, csak meglátják a nevet és már nyomják is a pirosat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!