Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi miért a szőke nőkhöz vonzódik jobban első sorban?
Szőke férfi vagyok és a sötét vonású (barna/fekete hajú, barna szemű) lányok tetszenek jobban.
Viszont szinte minden férfi ismerősöm azt mondja, hogy neki a szőke nők jönnek be jobban, ha muszáj választani. Ha errer terelődött a szó, nagyon sok más sráccal beszéltem már erről az utóbbi években, de talán egy volt az, aki azt mondta még szintén, hogy neki a sötétebb tónusú nők jönnek be jobban
Ez miért van?
Az én férfi ismerőseim közt meg a vörös haj hódít lányon (nem véletlen,mert szexualitást sugároz).
Én nőként anno kisebb koromban a szőkékért bolondultam,de ez valahogy "kikopott" és mára már inkább a sötétebb barna az ami tetszik.
barna v vörös haj. Szőke nem annyira
26/F
Nem tudom így van -e. Ha igen, talán az lehet az oka (csak találgatok), hogy a természetes szőke nőknek talán lágyabbak az arcvonásai, főleg rájuk szokták használni azt, hogy babaarcú. Rám is sokan mondták ezt.
Míg a sötétebb hajúaknak általában erőteljesebbek a vonásai, de láttam már kifejezetten férfias arcvonásokat is sötét hajú nőkön.
Az én férjemnek is a magas kizárólag természetes!!! szőke hajú, kék szemű lány volt az ideálja, amolyan álomnő számára, én az vagyok: természetes szőke, világoskék szemű, magas (175cm). A festett szőkék nem tetszenek neki egyáltalán.
Nekem pedig ő, mint magas (190cm), sötétbarna hajú, barna szemű, borostás pasi az ideálom. Sokkal férfiasabbnak tartom a sötét hajat pasikon, a szőkék egyáltalán nem vonzóak számomra. Soha nem is volt szőke pasim. Ha festi a haját...na arról meg ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!