Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi miért a szőke nőkhöz vonzódik jobban első sorban?
Szőke férfi vagyok és a sötét vonású (barna/fekete hajú, barna szemű) lányok tetszenek jobban.
Viszont szinte minden férfi ismerősöm azt mondja, hogy neki a szőke nők jönnek be jobban, ha muszáj választani. Ha errer terelődött a szó, nagyon sok más sráccal beszéltem már erről az utóbbi években, de talán egy volt az, aki azt mondta még szintén, hogy neki a sötétebb tónusú nők jönnek be jobban
Ez miért van?
Ezek marhára érdekes kijelentések.
Most nálatok lehet, hogy a szőkék vannak első helyen....
másoknál a barnák
megint másoknál a feketék
ez, hogy az emberek ilyen átlagot mondanak ez hülyeség.
Köszi az eddigi válaszokat!
1-2:
Miért olyan hihetetlen, hogyha megkérdeznénk akár 1000, akár minden férfit az országban, akkor a legtöbb a szőke hajú nőket tenné első helyre?
Én is tudom, hogy hajszíntől függetlenül a nekem tetsző nők a legjobbak. Én sem dobnék ki egy szőke hajú nőt sem az ágyamból. De a kérdés most arról hogy, legjobban.
4:
Ez is így van. A nőknek (a saját hajszínüktől függetlenül) a sötét hajú férfiak jönnek be legtöbbször a legjobban.
Nalam is szoke van az elso helyen. S szerintem a tobbsegnek igy van, ha "nagyon" valasztani kellene.
Voloszinuleg az altalanos szepsegidealunkhoz a szoke all a legkozelebb. Egy ismerosom van aki norvegiaba elt s not fel, nah neki a sotetebb haju lanyok jonnek be, mert neki meg a szoke a normalis, azt lat minden nap.
Köszi a válaszokat!
7:
A legtöbb nőnek nem tetszik a szőke haj a férfiakon, mert nem tartják olyan férfiasnak, erőt sugárzónak, mint a sötét hajat. Vagy ha néha véletlenül egy csajnak bejön a szőke haj, akkor is csak kék szemmel együtt, különben meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!