Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb férfi miért a szőke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi miért a szőke nőkhöz vonzódik jobban első sorban?

Figyelt kérdés

Szőke férfi vagyok és a sötét vonású (barna/fekete hajú, barna szemű) lányok tetszenek jobban.

Viszont szinte minden férfi ismerősöm azt mondja, hogy neki a szőke nők jönnek be jobban, ha muszáj választani. Ha errer terelődött a szó, nagyon sok más sráccal beszéltem már erről az utóbbi években, de talán egy volt az, aki azt mondta még szintén, hogy neki a sötétebb tónusú nők jönnek be jobban

Ez miért van?

2017. szept. 25. 17:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Ez szerintem csak általánosítás és nem igaz. A férfiak a szép nőkhöz vonzódnak és ez a hajszíntől független.
2017. szept. 25. 17:39
 2/14 anonim ***** válasza:

Ezek marhára érdekes kijelentések.

Most nálatok lehet, hogy a szőkék vannak első helyen....

másoknál a barnák

megint másoknál a feketék

ez, hogy az emberek ilyen átlagot mondanak ez hülyeség.

2017. szept. 25. 17:39
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Ha hajszín alapján választanék, akkor nálam is a szőkék lennének első helyen, a természetes szőkék. Egyszerűen jobban vonzza a tekintetem, és ritkább is a természetes szőke, mint mondjuk a barna.
2017. szept. 25. 17:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg lányként egyértelműen a sötétebb hajú srácok tetszenek, s a lány ismerőseimnél is ezt tapasztalom, na ez miért van?
2017. szept. 25. 17:51
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

1-2:

Miért olyan hihetetlen, hogyha megkérdeznénk akár 1000, akár minden férfit az országban, akkor a legtöbb a szőke hajú nőket tenné első helyre?

Én is tudom, hogy hajszíntől függetlenül a nekem tetsző nők a legjobbak. Én sem dobnék ki egy szőke hajú nőt sem az ágyamból. De a kérdés most arról hogy, legjobban.

4:

Ez is így van. A nőknek (a saját hajszínüktől függetlenül) a sötét hajú férfiak jönnek be legtöbbször a legjobban.

2017. szept. 25. 17:58
 6/14 Diavolino44 ***** válasza:

Nalam is szoke van az elso helyen. S szerintem a tobbsegnek igy van, ha "nagyon" valasztani kellene.

Voloszinuleg az altalanos szepsegidealunkhoz a szoke all a legkozelebb. Egy ismerosom van aki norvegiaba elt s not fel, nah neki a sotetebb haju lanyok jonnek be, mert neki meg a szoke a normalis, azt lat minden nap.

2017. szept. 25. 18:00
 7/14 anonim ***** válasza:
15%
A nőknek meg a szőke férfiak tetszenek leginkább általában. Mert a szőke haj szebb, mint a többi, ahogy a kék szem is, és a kettő is gyakori együtt. Ha megkérdeznéd a barátaidat, a nagy mellekre, hosszú lábakra, átlagos testalkatra szavaznának. Amúgy nekem sem a szőke haj tetszik legjobban.
2017. szept. 25. 18:06
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

7:

A legtöbb nőnek nem tetszik a szőke haj a férfiakon, mert nem tartják olyan férfiasnak, erőt sugárzónak, mint a sötét hajat. Vagy ha néha véletlenül egy csajnak bejön a szőke haj, akkor is csak kék szemmel együtt, különben meg nem.

2017. szept. 25. 18:24
 9/14 anonim ***** válasza:
59%
Nekem barna hajú lánykét férfiakon és lányokon is a barna vagy sötét haj tetszik a legjobban!
2017. szept. 25. 18:32
 10/14 A kérdező kommentje:
9: Köszi!
2017. szept. 25. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!