Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért követik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért követik tízezrek ezt a lányt? Mi az oka? Megérdemli?

Figyelt kérdés
[link]

2017. szept. 24. 19:28
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

"Babe, you must be a neuron, cause you've got some action potential"

[link]

😂😂😂 ezek szerint szereti az agymenőket, nálam márt nyert ügye van

2017. szept. 25. 18:57
 32/46 anonim ***** válasza:
68%
Nem cigizem, de hihetetlen, hogy mekkora drámát képes csinálni pár srác egy rossz szokásból.
2017. szept. 25. 19:00
 33/46 anonim ***** válasza:
Kérdező, irtó szánalmas vagy, beleolvastam, már a másik kérdésednél is szétoltottak, nyilván egy hasonszőrű 16-20 éves kis pitsa vagy. No comment. Egyébiránt elsősorban nem a külsejét fikázták - bár volt, aki igen -, de sajnos láthatóan ez nem jutott el a tudatodig, érthető okokból. Az meg pláne nevetséges, hogy akinek nem jön be egy csaj, az szerinted csak recskagép lehet, vagy irigy, dagadt csaj. Nyilván nincs más opció. Ja, de, még le is lehet buz1n1 az illetőt, ezt próbáltad már?
2017. szept. 25. 22:42
 34/46 anonim ***** válasza:

# 33

Jézusom, bírkózószart ettél? :D

Még jó hogy nem az ottani kérdező írta ki, hanem az oda kommentelők közül valaki.

2017. szept. 25. 22:44
 35/46 anonim ***** válasza:
51%

# 33

És ti nem vagytok irtó szánalmasak, mert 40%-ra értékeltétek pl. az előző kommentelőt, mert annyit írt, hogy teszik neki, hogy nézi az agymenőket?

Meg rengeteg embert 10-20%-ra idegbetegen lepontoztok, aki annyit ír, hogy szép.

Ti vagytok a szánalmasak, frusztrált kis szarok. Klisés vagy sem, más magyarázat nincs rá, hogy miért vagytok ilyenek.

2017. szept. 25. 22:46
 36/46 anonim ***** válasza:
56-os: jézusom, minden oké? Kicsit vegyél vissza az agressziódból. Itt láthatóan te vagy az idegbeteg. Én nem pontozgattam le, még a BBT-t is kedvelem (korábbi évadokat főleg), ellenben te látom serényen dolgozol. Akkor most magadat oltod? Nice.
2017. szept. 25. 22:58
 37/46 anonim ***** válasza:
Az azért kemény, hogy szinte ugyan azt leírtad, mint én. Kis idegbeteg, agyhalott. Ráadásul hazudozol is :D
2017. szept. 25. 23:01
 38/46 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, de sose állok le szebb lányt fikázni, ha meg tényleg nem látom szépnek, akkor van annyi érzelmi intelligenciám, hogy magamban tartom ezt. Nekem meg nektek sem esne jól.

Az ide kommentelők többsége meg frusztrált kiscsaj, aki ha meglát egy ilyen insta celeb lányt 100 lesz a pulzusa az idegességtől.

2017. szept. 25. 23:03
 39/46 anonim ***** válasza:
Oké, te nagyon frusztrált és beteg ember lehetsz. Sajnállak. :( Minden jót, tényleg.
2017. szept. 25. 23:05
 40/46 anonim ***** válasza:

# 39

Te most visszairkálsz mindent, amit mások irkálnak? Óvoda színvonal.

2017. szept. 25. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!