Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők, akik szeretnek otthon lenni, és nem vágynak buliba, vagy nem igénylik a folyamatos programokat?
A kérdés, hogy vannak-e még nők így, hogy az otthon nyugalma a fontos, és könyvet olvasnak, vagy elmatatnak a konyhában? Vagy már mindenkinek csak a buli, a sport, a pörgés kell, és csak otthon ne kelljen lenni?
Az ilyen nők szeretnék, hogy a párjuk is hasonló legyen?
Nem bmeg nincsenek. Egy se...
Hogy lehet ilyen ostobát kérdezni?
A legtöbb ember azért szeret élményeket szerezni. Sztem elég kevés ember van, aki ÉLVEZI azt, ha otthon van 24/7, vagy meló után MINDIG.
Én szeretek főzni, olvasni is, de megőrülnék, ha nem járnánk el sehova. A színház és a mozi nekem nagyon fontos, edzeni is szeretek járni, mert egészséges szeretnék lenni. De ez nem egyenlő azzal, hogy nem szeretek otthon lenni, mert van pár olyan nap a héten, amikor kifejezettem igénylem... de nem mindig. Aki ebben nem partnerem, az nem is lesz a partnerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!