Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan nők, akik szeretnek otthon lenni, és nem vágynak buliba, vagy nem igénylik a folyamatos programokat?

Figyelt kérdés

A kérdés, hogy vannak-e még nők így, hogy az otthon nyugalma a fontos, és könyvet olvasnak, vagy elmatatnak a konyhában? Vagy már mindenkinek csak a buli, a sport, a pörgés kell, és csak otthon ne kelljen lenni?

Az ilyen nők szeretnék, hogy a párjuk is hasonló legyen?

2017. szept. 24. 14:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt nő vagyok, szerintem 5 éve minimum magamra főzök, de akkor se értem hogy mit lehet egész nap matatni a konyhában. Ugyan már.. Megfőzi az ember az ebédet, gyorsan elmosogat és kész. 1 óra max. Nem bíbelődök egész nap a könyhában (kivéve ha valami ünnep van vagy vendéget várunk), mégse volt sose panasz se a főztömre, se a konyha kinézetére. Emellett pedig szinte mindig egészségesen étkezünk.
2017. szept. 24. 15:22
 12/23 A kérdező kommentje:

11: Nem tudom írt-e itt valaki ilyet, hogy egész nap kellene a konyhában matatni. A kérdés nem arra vonatkozott, hogy a nőknek a konyhában lenne-e a helye... Inkább arra, hogy ma már olyan, mintha többen már szívesebben lennének bárhol, mint otthon.

9: Igen, ilyesmire gondoltam amiket írsz, hogy jól meg vagy otthon is. Ha nem kell kimozdulni, akkor elvagy otthon, de ha épp adódik jó program, akkor elmész rá. Ennyi. Köszi. :)

2017. szept. 24. 15:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem járok buliba, és időnként végig tudnám aludni a napot (különösen fogászati kezelés után, mikor még hat a 2 Daedalon és a fogászati érzéstelenítő) de az állandó otthonülésnél aktívabban töltöm a szabadidőmet.
2017. szept. 24. 15:32
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
"de azért ha kérdezi valaki hogy merre van a konyha, legalább nagyjából tudja, hogy kb arra...." - Ezt egy felnőtt férfinek is tudni kell. :-)
2017. szept. 24. 15:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen kicsi szívem, én pont ilyen vagyok .

98 N

2017. szept. 24. 15:36
 16/23 A kérdező kommentje:
14: Bizony.. :) ... de nemcsak a sör miatt... :)
2017. szept. 24. 15:40
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Oke. A sutisztogeteshez soha nem volt turelmem es tehetsegem, egy sutitesztat nem lehet utolag javitani, mikor mar beraktad sutni, szoval ahhoz kell valamifele erzek is, hogy eltalald. Lehet prolisag, de van itthon mirelit gyumolcsos pite, ha sutire vagynank. A parom egyebkent szakacs es sutemenyeket o is utal csinalni, ugyanazon a velemenyen van mint en, hogy borzaszto maceras. En is ismerek olyan lanyt, aki tok jo sutiket csinal, cukrasz lanyt is ismerek akinek ez a hobbija is egyben, de egyaltalan nem ezt latom altalanosnak. Ferfitol se varom el egyebkent, hogy tudjon barkacsolni, eleve egy lakasban tul sok mindent nem lehet, az Ikea butorokat nokent is osszerakom tok egyedul :D
2017. szept. 24. 15:56
 18/23 anonim ***** válasza:
Anyukám szeret sütni, én is, de az a helyzet, hogy nem mindig éri meg leállni pepecselni, hacsak nincs valami különleges alkalom (karácsony, születésnap, húsvét). Anyukámnak ráadásul olyan kimerítő munkája van (még 2 év, aztán mehet nyugdíjba), hogy igazából már sokszor alkalmakra ő is inkább megveszi a boltit, és apám is leveszi a válláról a házimunka terhének jó részét (különösen amióta ő már nyugdíjas pár éve), hogy anyámnak ezzel már ne kelljen foglalkozni és tudjon eleget pihenni munka után. (A tesóm és én is már külön élünk.)
2017. szept. 24. 16:15
 19/23 anonim ***** válasza:
7%
A legjobbak az ilyen nők. :) Persze néha egy túra, kirándulás, közös sportolás, elmenni kajálni valahová vagy más program jó, ha belefér nekik.
2017. szept. 24. 16:56
 20/23 anonim ***** válasza:
Vannak introvertáltak, extrovertáltak, ambivertáltak, egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál, csak eltérők vagyunk, és mindenkinek más a számára jó, ez nem baj. Neked is a hozzád illőt kell megtalálni.
2017. szept. 24. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!