Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként milyen férfira használo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként milyen férfira használod azt a szót, hogy cuki?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy minden nőnél más jelent ez a kifejezés, azért is tettem fel így a kérdést.
2017. szept. 24. 00:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pont mint az utolsó. Cuki, mint egy kiskutya, szép, tetszik, szívesen nézegetem, ez jó érzéssel tölt el, de nem érzek szexuális vágyat iránta.
2017. szept. 24. 08:50
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
31 éves vagyok, felnőtt férfira ezt a szót biztos nem használom. Kisgyerekekre, kisállatokra igen. Legidősebb korosztály esetleg a tizenéves, de abból is csak az, aki külsőre, viselkedésre inkább még gyerek, mint felnőtt.
2017. szept. 24. 09:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Igy, 30 korul en sem hasznalom ezt a szot ferfira, de szaladt mar ki a szamon nemreg. Nem igazan voltam a helyzet magaslatan, tobbet is ereztem iranta. Szerencsere csak ez jott ki. :D

Persze, a helyzet sem mindegy, amikor mondjak rad.

Nalam ez nem baratzonas, de en nem is nagyon szoktam olyan embereknek "bokolni", akik nem valtanak ki belolem valamit hosszabb tavon. Es felnott ferfi letere o igenis cuki nekem. Ez van.

2017. szept. 24. 10:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Többféle értelemben használom:

1) kisfiús, feminin, "flamboyant" fiúkra használom

2) ha belsőre, akkor olyanra, aki kedvesen, aranyosan viselkedik (akkor is, ha bejön, akkor is, ha nem)

2017. szept. 25. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!