Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok mutatni átlagos illetve átlag alatti férfiakat? Milyen egy átlag alatt vagy átlagos férfi?
Figyelt kérdés
2017. szept. 23. 22:04
11/13 anonim válasza:
Ezek a srácok hol modell pasik?
Szimpla utcán készült képek, hétköznapi fiúkról, akik megkérték egy haverjukat, hogy fotózzák már le őket.
Tanultam fotográfiát, nyugi, modellekről jóval igényesebb képek készülnek!
Nehogy azt mondd már, hogy az utcán nem találkozol ilyen kaliberű srácokkal. Mi van, szemellenzőt viselsz?
Nálam az átlag fölötti, jó pasi az így néz ki:
12/13 anonim válasza:
Ezek az atlag felettiek nekem pl mar borzaszto sokak, ez mar az a kategoria ami annyira sok, hogy csunya. En atlag felettinek pl Michael Fassbendert tudom csak mondani hires emberek kozul hirtelen, arcra, a teste annyira nem erdekel, vagyis altalaban a vekony alak tetszik. De az arc sokkal fontosabb, es o pl eleg jokepu.
13/13 anonim válasza:
Komolyan, ennyire értetlenek nem lehetnek egyesek!?
Hangsúlyozom, hogy ez csak az én saját véleményem.
Másnak meg más.
Attól még nem kell leszólni a másikat és negatív véleményt alkotni olyanról, amiről te másképpen vélekedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!