Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiatal huszonéves párok, fiúk vagy lányok akik starbucks-os pohárral, iphone-al rohangálnak egész nap drága ruhákban a belvárosi utcákban, és kávézókban, plázákban ücsörögnek meg konditerembe járnak minden nap, mit dolgoznak?
HAGYJUK MÁR most nyáron BRUTTÓ 950 FORINTOS ÓRABÉRT adott a meki a diákmunkásoknak!!!!!!
Nem kell a kamu szarságokat elhinni, amiket írnak itt-ott.
Kérdezz meg egy mekis alkalmazottat...
Ennek maximum a BRUTTÓJA éri el a 140-150-et nem a NETTÓJA
# 20
És aki ezt nem hiszi el az iligy!
Ha ennyire érdekel párom szakmunkásként dolgozott, mára szinte csak maszek munkái vannak, igen, ő is jól keres. De ő is magának épített fel mindent. 3 évig aludni járt haza ő is csak.
Itt felénk vidéken telket felújítandó házzal tudsz venni 3-4 millióért. Mivel senki nem akar itt szinte házat venni alacsonyak az árak. Mi például idős nénitől vettük, aki már nem tudta egyedül fenntartani a házat, a gyereki vettek neki egy panellakást inkább. Azt nem mondtam, hogy kacsalábon forgó palotában lakunk, bőven zajlanak még a felújítások. Plusz nyilván felesben, 2 fizetésből vettük. Nekem például pályakezdőként többet fizettek, mivel adókedvezmény voltam nekik. Párom szintén egyik melóból szaladt a másikba. Mindent meg lehet oldani, csak nem kell korlátoltnak lenni. Az egyetem utolsó 2 évében össze tudtam úgy rakni az órarendem, hogy 2 napom déltől vagy kettőtől mindig szabad volt, plusz a hétvége. Innentől számolgasson az, akinek nincs jobb dolga.
Pont tegnapelőtt láttam a 32esek terén a mekipultnál, hogy diákokat keresnek és 130al kezdenek, ami később emelkedik.
Én voltam eladó több helyen a közelmúltban(elmúlt 5 évben), 120 felett kerestem napi 6 órában átlagban. Suli mellett. Nèha 10 óra meló, néha 4. Jól össze lehet rakni az órarendet.
# 27
Én is láttam, nem tudom láttad-e a varázslatos kis AKÁR szót, meg hogy hány hónap után lehetséges ez.
Nem azt kell nézni, ami a papírra van írva, kérdezz meg egy alkalmazottat keres-e 160 ezret, valszeg képen röhög majd.
Engem a párom tart el...
Na jó, nem, 3 napot dolgozom otthonról, szabad beosztásban (promóvideókat készítek egy svájci tévének). Ha olyanom van, és meleg, akkor napközben kinn vagyok a szabadban, de bizony éjszaka liternyi kávé mellett melózok.
- anyu-apu gazdag és eltartja
- prostitúció
- hitelek
- kitartja a pasi vagy a nő
- esetleg tényleg sikerült megcsípni egy jó állást (legtöbbször kapcsolatokkal) vagy sikeresen vállalkoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!