Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a fiatal huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fiatal huszonéves párok, fiúk vagy lányok akik starbucks-os pohárral, iphone-al rohangálnak egész nap drága ruhákban a belvárosi utcákban, és kávézókban, plázákban ücsörögnek meg konditerembe járnak minden nap, mit dolgoznak?

Figyelt kérdés
Megveszik az 1-es BMW-t vadi újan, minthogy jobbat vegyenek használtan, de honnan van ennyi pénzük? Diplomás vagyok, de itt is az ultramázlisták a szakmámban kifognak egy MAXIMUM (de az már tényleg a teteje) nettó 400-as állást, de még ők sem engedhetnek meg ilyen életszínvonalat maguknak.

2017. szept. 23. 17:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
50%
Erősen kétlem, hogy a mekiben nettó 140-et keresnek.
2017. szept. 23. 19:09
 12/30 anonim ***** válasza:
84%
11-es, a lófa*zt :D 2 éve még a 100 ezret sem érte el, tuti nem ugrott ekkorát a fizu ott.
2017. szept. 23. 19:11
 13/30 anonim ***** válasza:
89%
23 évesen aki nem tud saját házat venni, az valamit rosszul csinál? Sok egyetemista ilyenkor lesz pályakezdő. Te melyik alternatív univerzumban élsz...
2017. szept. 23. 19:17
 14/30 anonim ***** válasza:
60%
Felszedett egy gazdag srácot, aztán most veri a mellét gyakorin meg köpköd másra. Ez is elég magyaros szokás, ha már itt tartunk.
2017. szept. 23. 19:19
 15/30 anonim ***** válasza:
88%

Akik diákmunkán vannak a mekiben, sokkal többet keresnek mint akik egyébként melóznak ott.

Azért nem látni csak szinte fiatalokat, mert utánuk nincs akkora járulék levonás.

Ha simán felnőttként mekizni akarsz, számíts arra hogy semmi kedvezményezettséged nem lesz, így jóval kevesebbet keresel mint egy diákmunkás.

Túlórákkal a nettó 140 egyáltalán nem irreális, aki nem hiszi nézzen utána.

2017. szept. 23. 19:20
 16/30 A kérdező kommentje:

23 évesen szarul csinál valaki valamit, ha nincs háza? Te mit szedsz?

Tegyük fel, 18 évesen érettségizett, 3 év alatt megcsinálja az egyetemet csúszás nélkül.

2 évig dolgozik, nettó 500 ezret keres (milyen reális dolgokat írok, nem?) nem költ semmire, napfénnyel táplálkozik, szülei eltartják, minden pénzét félreteszi.

Na akkor tud venni egy házat. De azt is max, Pest megyében, Budapesten kívül.

A mekis 140 ezres fizetésen meg már csak nevetek. Röhej ez az oldal :D

2017. szept. 23. 19:24
 17/30 anonim ***** válasza:
70%
Pontozzatok le nyugodtan, egyetem alatt másból se állt az életem, csak suliból rohantam 8 órát melózni majd hazaestem. Plusz ösztöndíjas voltam a tanulmányi eredményem miatt. De igen, biztosan összeszedtem egy gazdag srácot... :D Szerintem pont az ilyen munkakerülőknek nem kell semmit bizonygatnom.
2017. szept. 23. 19:26
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

# 17

Menő egyetemi szak lehetett, ha 8 órát lehetett mellette dolgozni.

Szerintem meg egy szerencsétlen munkanélküli vagy az anyja lakásában, aki itt álmodozik, hogy házban él a szerelmével. :D

2017. szept. 23. 19:28
 19/30 anonim ***** válasza:
84%

# 15

Nem szokták túlóráztatni a diákokat a mekiben, 18 alatt nem is törvényes.

Jó ha 100-at kapnak, nem szükséges utánanéznem, maximum neked.

2017. szept. 23. 19:29
 20/30 anonim ***** válasza:
90%
Én meg két egyetemet végeztem párhuzamosan, közben minden nap kimentem Németországba napelemeket szerelni napi tizenhat órában! Plusz feltaláltam az agyrák ellenszerét, és heti hat napban jótékonysági ételosztásokat szerveztem! Aludni meg majd harminc éves korom után fogok.
2017. szept. 23. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!