Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél a matektanároddal, hogy átmenj matekból?
persze hogy lefekudnek a tanarurral,meg ingyer is.
17/f
Hááát, ha valakinek egy 40-50 év közötti ráncos nő felkelti az érdeklődését akkor hajrá... De nekem valahogy nem lenne hozzá gusztusom...
18/F
A magyar tanárnőmet dugtam volna szívesen. Olyan kis aranyos volt és szexi, igazi MILF :D
Nah vele még akkor is ha cserébe 1-el rosszabb jegyet adott volna :D
UHh én előző félévben fogtam ki egy infótanárt(29), hát mondanom sem kell, hogy órán egyből beindult a mocskos fantázia, tanárbácsi...diáklány....tanári asztal...! Második félévben nem volt infónk nagy bánatomra...:)
21L
Hát kifejezetten azért nem meg alap esetben sem,de mivel elég sármos fiatal (26) férfi a matektanárunk, ezért elviekben azt mondanám,hogy igen,de van párom,akit sose csalnék meg,úgyhogy NEM.
18/L
NEM!
Amúgy ilyet nem csinálhat egy tanár.Én beszélgetnék vele erről,közbe titokba felvenném telefonnal hangrögzítőre és meglátogatnám vele az igazgatót.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!