Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyen helyzetben mire gondolnátok?
Párom azt vallja, hogy szerinte abba semmi nincs ha nőkkel beszélget,a semmiről, vagy ha épp hülyéskednek, de ezt facebookon érti, tehát, hogy irkálnak.
Most nem rég ráírt egy 3-4 éves kisgyerek anyukája, aki több éve élettársi kapcsolatban van, és a gyerek is az élettársától van, és párom mondja, meg mutatja, hogy a nő pedzegeti neki, hogy többet akarna, ezzel eddig úgy vagyok, hogyha párom is akarna tőle valamit, nem mondaná el nekem mit ír, és nem röhögcsélne ezen, meg egyébként sem nevelné más gyerekét, ezt tisztán elmondta, hogy ez kizárt.
Na de akkor is, nem gáz, hogy mégis ugyanúgy beszél vele, amikor a nő már célozgat arra, hogy bejön neki? Mi lesz az élettárssal, ha ő pl megveri barátom, mert nem nézi, hogy éppen az ő nője r*b*nc?
Mit gondoltok?
oké, én értem, nem is kell kiteregetni mert én úgyis oda jutnék, hogy szerintem ez nem normális, én megkérdezném, hogy mi a fac ez, és ha nem kapnék egyenes választ, akkor elgondolkoznék, hogy nekem ez kell-e.
én sem beszélek 50-es nős apukákkal, valahogy sikerül ezt kibírnom. meg ha így is lenne, hogy random rámír egy ilyen ember, az utolsó dolog lenne, hogy adnám alá a lovat. nyilván így én is elvárom a másiktól, hogy ha ő ezt akarja művelni akkor nyugodtan mehet amerre lát. mert az egóját ne ez legyezgesse már. mondjuk legyezgesse az hogy egy ilyen csodálatos lány, mint én, vele van...
amúgy meg simán figyelem elterelés is lehet. mondjuk nálam már alapból ott akadna a sztori, hogy "semmi nincs abban, ha random nőkkel random dolgokon heherészik"
na hát ha ezt megtudnám, ott válnának el az útjaink. minek kell ez a random punciknak irkálás? ennyire magányos, vagy mi?
mert az egóját ne ez legyezgesse már. mondjuk legyezgesse az hogy egy ilyen csodálatos lány, mint én, vele van... '
Igen, ez is a fejemben van, hogy tök sok férfi ír nekem is, tehát nem tartanak rondának szerintem, egész sokan megszoktak nézni, és mégis úgy ahogy írod, az boldogítja, hogy egy közel 30 éves anyukával heherészik, mert azt írja, hogy jól elhülyéskednek... Gondolom, mennyire hülyéskednek, ha a nő ebből azt veszi ki, hogy írja neki a kikezdős szövegeket.
Az elterelést nem tartom valószínűnek, mégpedig azért, mert én sosem tudtam volna meg, ha ő nem mondja, hogy beszélnek, a legjobb elterelés max az lett volna, ha nem szól a nőről.
De valóban érdekes, kicsit olyan mintha unatkozna mellettem, de ha nem beszél mással is , van az a meggyőződése, hogy szerinte ha valaki 10-15 évig együtt vna valakivel, ők is beszélnek közbe mással, mert nem lehet csak egy személlyel éveken keresztül.
Mi még nem vagyunk együtt 1 éve sem, és most erről a nőről már nekem is eszembe jut, hogy annak ír vissza, aki épp megtalálja, úgy ahogy valaki írta az első oldalon, csak azért, hogy fényezze az egoját, de ennyiből én minden pasira kacsintsak rá? Meg mindenkivel flörtöljek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!