Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jobban értékelitek az olyan embert, akinek nem volt még párja, mert válogat, igényes, mint az olyat aki minden hónapban mással van?
Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 11:17
11/15 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy válogat és igényes vagy csak senkinek nem kellett eddig aki neki igen.
12/15 anonim válasza:
Én - mint az első kategória jeles képviselőfánkja - aszondom, hogy NEM.
Az első kategória az élettelen balfszok/balpcsák, akik jól elkefélik a fiatal éveiket mindenféle fassággal.
A másodikat lehet fikázni, de egy biztos: ők legalább élték az életüket, nem pedig csak az idejüket töltötték ezen a bolygón.
Evvan, gyerekek. Dugjatok.
13/15 anonim válasza:
Válogat. Igényes. - Mondja ő magáról.
De szerintem csak simán érdektelen, unalmas, antiszociális. Ez nem érték, ez maga a hülyeség!
14/15 anonim válasza:
Abban az esetben igen, ha értelmesen válogat. Ha piti dolgok miatt már "offol" másokat, meg önmagához képest irreálisak az elvárásai, abban az esetben mind a kettő egykutya módon antipatikus nekem. (mert aki havonta mással van... vagy nagyon buta, vagy nagyon szabados... egyik sem szimpatikus)
15/15 anonim válasza:
Drága fiatalok!!!! Mindig az igaz szerelemre vágytam meg ilyen romantikus rosszaságok. Elment ez a mocskos élet melettem,csúnya pasi vagyok mondjul fele annyira mint amennyire tartom magam. Lehetett volna 10x annyi kapcsolatom mint ami volt....Mindig azt mondtam de jó a barátaimnak milyen jó párt találtak. A lóf...t találtak egy jó közepes párt és a közös életük/kapcsolatuk jó irányba fejlődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!