Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értékelitek?
Sziasztok!
Szeretnék mutatni nektek nőket, és az érdekel, van-e köztük oylan, akit feltűnő szépségnek találtok?
Először van ő:
https://www.youtube.com/watch?v=BOgWWEjlVF8
Aztán ő:
Aztán három fotó három nőről:
Végül egy híresség, de CSAK ezen fotó alapján mondjatok véleményt, ne pedig hogy amúgy milyen külsejét ismeritek: [link]
1: Túl közönségesen néz ki számomra, ez már túl sok vagányság és extremitás.
2: Nem tetszik. Nem tudom miért, de valamiért nem.
Kép 1: Nagyon szép nő, jó kiállás, szép vonalak, de túl beállított kép, nem lehet pontosan tudni milyen valójában.
Kép 2: Egyértelműen ő tetszik legjobban. Nagyon szép arcforma, gyönyörű szemek bár fogalmam sincs pontosan hány éves lehet. Ugyanúgy lehet 12 ahogy 22.
Kép 3: Nincs vele baj, de nem jön be, nem tudom megmagyarázni miért. Szép meg minden, de olyan arcot vág mint aki vagy mindig álmos vagy mindig be van szívval.
KK: A szemei szépek, de sosem rajongtam érte. Ez a haj pedig nem tetszik.
Tehát számomra valóban feltűnő szépség a második képen szereplő lány, nő, tudom is mi... :D
csinos, kis szendének tűnik, de az ágyban tuti egy vadmacska!
megismerném szívesen, komolyra is.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!