Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értékelitek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék mutatni nektek nőket, és az érdekel, van-e köztük oylan, akit feltűnő szépségnek találtok?

Először van ő:

https://www.youtube.com/watch?v=BOgWWEjlVF8

Aztán ő:

[link]

Aztán három fotó három nőről:

[link]

[link]

[link]

Végül egy híresség, de CSAK ezen fotó alapján mondjatok véleményt, ne pedig hogy amúgy milyen külsejét ismeritek: [link]

2017. márc. 9. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki szép, nekem leginkább a második fotón lévő lány jön be, de jó az első videós hölgy is. :)
2017. márc. 9. 23:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1: Túl közönségesen néz ki számomra, ez már túl sok vagányság és extremitás.

2: Nem tetszik. Nem tudom miért, de valamiért nem.

Kép 1: Nagyon szép nő, jó kiállás, szép vonalak, de túl beállított kép, nem lehet pontosan tudni milyen valójában.

Kép 2: Egyértelműen ő tetszik legjobban. Nagyon szép arcforma, gyönyörű szemek bár fogalmam sincs pontosan hány éves lehet. Ugyanúgy lehet 12 ahogy 22.

Kép 3: Nincs vele baj, de nem jön be, nem tudom megmagyarázni miért. Szép meg minden, de olyan arcot vág mint aki vagy mindig álmos vagy mindig be van szívval.

KK: A szemei szépek, de sosem rajongtam érte. Ez a haj pedig nem tetszik.

Tehát számomra valóban feltűnő szépség a második képen szereplő lány, nő, tudom is mi... :D

2017. márc. 9. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Én imádom az ilyen csibészes, fiús frizurás vagány kis csajokat! :-)
2017. márc. 9. 23:50
 4/4 anonim ***** válasza:

csinos, kis szendének tűnik, de az ágyban tuti egy vadmacska!

megismerném szívesen, komolyra is.

26/F

2017. márc. 10. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!