Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ez az érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez az érzés?

Figyelt kérdés
van egy férfi aki nagyon érdekel nincs nap hogy ne hiányozna állandóan rá gondolok de egy rossz fiú és nem is egy szépség. sokat beszélgettem vele nem érdekel a külseje valami mégis vonz hozzá ez több mint egy éve így van és ő is így van velem. én csak most vallottam be neki. ő szeretne kapcsolatot velem de én félek tőle nem tudom mit érzek akarom -e. volt már valaki így? ő biztos benne hogy azért kerültem az útjába mert együtt kell lennünk. eddig mindig tudtam mit akarok egy embertől most ezt nem értem

2017. szept. 21. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha rossz fiú, jobb lenne elfelejteni.
2017. szept. 21. 13:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Én megpróbáltam de mindig úgy alakul hogy találkozunk valahogy mindig összefutunk pedig kerültem nagyon. Amióta tudja hogy érdekel nincs senkije a barátnőjét is elhagyta. Tudom amit az emberek általában mondanak vagy igaz vagy nem, de kijelentette hogy mióta ismer csak engem akar és nem kell mostantól senki várni fog míg azt nem mondom hogy igen.
2017. szept. 21. 13:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincs rossz fiú, lány, csak helytelen gondolkodás, ami rossz életvitelt szül, változhat. Lehet benne elindult valami változás, Te meg levagy még maradva. Tud meg miért félsz, valami oka csak van akár el is mondhatnád neki.
2017. szept. 21. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, hogy valakit nagyon kedveltem, de mégis sokszor úgy éreztem nem vagyok benne 1000%-ig biztos, hogy szeretném vele. Viszont azt sem csinálhatod, hogy ez a picike 'rossz' érzés miatt nem próbálod meg vele. Lehet elmúlna utána. Ha meg nem, akkor legalább megpróbáltad.
2017. szept. 21. 13:52
 5/8 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem lehet a múltban leragadni de amikor a legbiztosabb voltam akkor is átvertek megcsaltak és olyan emberekkel voltam akikről a környezetük azt mondta rendes aranyos emberek. Most itt van ő mindenki azt mondja hogy rossz ember minden nő kell neki...
2017. szept. 21. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én megtanultam az élteben, sajnos, akiről sokan rossz dolgokat mondanak az úgy is van. Nekem is volt egy srác akiről a barátok, messzi ismerősök is mondták, hogy vele vigyázzak mert egy beképzelt gyökér és mit ad isten, az is volt. Soha senki nem bántott úgy meg mint ő és ő is mondott szépeket. Ma meg már nincs senkije, pont a viselkedése miatt.

Nem mondom, hogy minden esetben így van, de személy szerint én is azokról az emberkről vagyok rossz véleménnyel aki rászolgált, gondolom te is. Ugyhogy gondolkozz el ezen.

2017. szept. 21. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Van egy rossz hírem. Mi ezt innen nem tudjuk eldönteni. A döntés csak és kizárólag, no meg a következménxe is a tiéd. Max szurkolni tudok, hogy jól dönts. Ilyen az élet...szurkolok!
2017. szept. 21. 14:09
 8/8 A kérdező kommentje:
igen így vagyok vele én is de arra jöttem rá hogy kár mások véleményére adni mert akire azt mondták hogy álmaim pasija hát minden csak az nem, csajozott titokban, ivott stb.. igazából a kérdésem lényege hogy lehet megszerettem mert nem értem miért érdekel de nem mondanám hogy szerelmes vagyok. Mint barát elfogadnam ha később több kialakulna nem gond de nehéz úgy hogy ő ennyire biztos a dolgában mindent vállalna csak ne legyek bizonytalan.
2017. szept. 21. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!