Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ereztetek azt valakirol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ereztetek azt valakirol hogy o lesz a ferjetek v felesegetek?

Figyelt kérdés
Van egy fiu nem volt koztunk kapcsolat (oszttarsam volt mar leerettsegiztunk) csak kavaras szintjen es nem tartjuk a kapcsolatot de van bennem egy erzes hogy o lesz a ferjem. Jelenleg nem erzek kesztetest h felvegyem vele a kapcsolatot v hogy osszejojjek vele egyszeruen csak ezt erzem.Szerintetek ez normalis vagy hulyeseg?

2017. aug. 22. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Én tudtam első pillanatban. A villamoson láttam általában es tudtam ő lesz a férjem. Nulla kommunikáció volt köztünk és ram sem nézett (gondoltam én). Egy nap leult mellem egy fiú es kiderült, hogy a srác öccse. Most voltunk 8 éves házasok a sráccal a villamosrol :), amúgy 13 éve vagyunk együtt es van egy csodaszép 3 éves lanyunk.
2017. aug. 22. 15:07
 2/8 anonim ***** válasza:
A mostani parommal. Ugy h meg csak chateltunk... de aztan szemelyes talin mondza este bucsuzaskor, h en leszek a felesege :-) Ennek 3 eve. Iden lett volna eskuvo de betegseg szolt kozbe, de majd jovore! :-)
2017. aug. 22. 15:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Bennem mindig is volt egy olyan érzés egy sráccal kapcsolatban, hogy ő lesz a férjem. Nagyon régen beszéltünk utoljára, de bármikor, ha rá gondolok, úgy érzem :D
2017. aug. 22. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Már eléggé az elején, igen. Pedig házasságellenes voltam, úgymond.

23N

2017. aug. 22. 15:21
 5/8 anonim ***** válasza:

A párom igen, és ez azóta is benne van.

De én is úgy érzem, megtaláltam a másik felemet :)

2017. aug. 22. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Mióta meghallottam a hangját így érzek.
2017. aug. 22. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, van egy ilyen szemely az eletemben. Mar aprilis ota nem hallottam felole, lehet, hogy hulyeseg, meg irracionalis az egesz de meg vagyok rola gyozodve, hogy meg kozunk lesz egymashoz.... aztan ki tudja?
2017. aug. 25. 01:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen. Nagyon. Azóta mindenki más felesége és férje. Csak 10 év kellett.
2017. aug. 25. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!