Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért álmodtam az exemmel, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodtam az exemmel, ha több, mint két éve a párommal vagyok és az ex már nem érdekel?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya szakítás volt, a mai napig bánt, hogy nem értem, miért szakított, miért viselkedett velem úgy, de már szóba sem állnék vele, a jelenlegi páromat szeretem évek óta.
2017. szept. 20. 18:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

Blablabla. Három éve történt. Azóta van másik párkapcsolatod. Akkor miről beszélünk? Csak rugózol ezen a baromságon mindenféle cél vagy értelem nélkül. Nem egy disznót vágtál le éppen, hogy fel kellene dolgozni. Ne kapaszkodj ezekbe az emberi pszichét leírni próbáló félrevezető metaforákba. Egyszerűen éld az életed és ne elmélkedj, hogy mi volt évekkel ezelőtt, meg mi nem volt.

Azon meg tényleg ne vitatkozzunk, hogy ez most nyígás-e vagy sem. Ez definíció szerint is nyígás. Annyira nyígás, hogy ha kinyitjátok az értelmező kéziszótárt, a nyígás címszóban ez lesz a példamondat.

2017. szept. 20. 19:59
 12/19 A kérdező kommentje:
11.: inkább vacsorázz egy jót, lement a cércukorszinted, biztos azért viselkedsz így. Vitatkozni nem fogok, meg elmagyarázni, hogy nyilván azért írtam ki ezt a kérdést, mert le akarom zárni a múltat akkor is, ha egyedül kell. Egyértelműen csak vitatkozni akarsz valahol, úgyhogy ahhoz meg nem adom meg neked az örömöt. Szép estét Neked :)
2017. szept. 20. 20:06
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem azért írtad ki a kérdést, mert le akarod zárni, hanem azért, mert foglalkozni akarsz vele és persze arra is vágysz, hogy mások is foglalkozzanak veled és a vélt problémáiddal.

Nem jópofizni kell, hanem őszintének lenni. Ha te tényleg el akarnád rendezni magadban, akkor megtennéd. Ugyanis ez egyemberes feladat. Az instrukciókat meg már megadtam hozzá.

Persze, aki ennyi önreflexióra sem képes magával kapcsolatban, az inkább kiír ide egy kérdést, aztán elkezd személyeskedni azzal a válaszadóval, aki szembesíti a valósággal.

2017. szept. 20. 20:08
 14/19 anonim ***** válasza:
nekem is annyi ideje volt, de be is bszna, ha ilyen szrul érezném magam miatta. Azóta más csajok elvették a gondolataimat róla, hál istennek. Ez talán a megoldás.
2017. szept. 20. 20:36
 15/19 A kérdező kommentje:
14.: ahogy írtam, azóta több éve együtt vagyok már a jelenlegi párommal
2017. szept. 20. 21:03
 16/19 anonim ***** válasza:
tényleg írtad, ne haragudj. ez esetben gőzöm nincs
2017. szept. 20. 21:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Vagy csak úgy. Nem kell az álmoknak túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Lehet, hogy van valami, amit még nem zártál le magadban, vagy valami, ami még mindig bánt, de lehet, hogy nincs, csak épp ez "jutott eszedbe". Ha a mindennapi életedben nem okoz gondot az exed emléke, akkor ne foglalkozz az egésszel, nem érdemes.
2017. szept. 21. 09:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tudod felkeresni, h egy utolsó beszélgetést kérj tőle? Kicsit szánalmas lesz, de hátha rendbe tenné az agyadat. Kérjél bocsánatot, ha nem te voltál a fsz, akkor is, hátha megnyugszik a lelked.
2017. szept. 21. 11:09
 19/19 A kérdező kommentje:
18.: egyrészt nem tudom, mert eltűnt, másrészt ha tudnám sem akarnám
2017. szept. 21. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!