Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Van vagy volt olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van vagy volt olyan férfi ismerősötök, aki kifejezetten szimpatikus, mint barát, de összejönni biztosan nem akarnátok vele?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor szerintetek mi az, ami "hiányzik belőle"? Hol a határ a "szimpatikus" és a "vonzó" között?

2017. szept. 19. 17:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Általában azért nem több a szimpatikusnál valaki, mert nem ronda, de nem is az esetem az illető.

Nekem csak egy ismerősöm van aki hasonló, bár ő azért vonzó is, de valahogy meg mégsem. Azonkívül soha nem jönnék össze vele, mert szexuális téren elég szabados, szerintem nem érezném magam mellette sose jól barátnőként. Viszont humoros nagyon, bár nem tudom miért, szimplán csak felvidít, ha beszélgetünk. De ez nem elég egy kapcsolathoz.

2017. szept. 19. 18:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Van, és épp barátnőt keres(ek neki) :D
2017. szept. 19. 18:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Nálam az a plusz ami muszáj a legalapvetőbb érdeklődéshez az a magabiztos kisugárzás. Szinte az összes fiú aki barát maradt ezért nem tudott továbblépni. A másik lehetőség hogy fizikailag nem vonzott sőt taszított az illető mint férfi. És egy harmadik ok ami megesett velem hogy nem voltunk egy szellemi szinten. Az a fiú akiről ezt éreztem jól néz ki és ugyan nem az a hú de vezető típus mégis ahhoz elég nyugodt hogy felkeltse az érdeklődésemet de nem tudunk úgy igazán beszélgetni. Van olyan fiú barátom is aki tökéletes lenne de lényegesen fiatalabb mint én (3-4 év) így kiesik.

Összességében abból lesz barát aki ilyen olyan okokból nem illik össze velem de emberileg szeretem.

2017. szept. 19. 18:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Van. Kb a jelenlegi párom összes barátja xD Nagyon rendes baràti társasága van, mindegyik sràc egy állat, engem is teljesen haverilag tudnak kezelni és ha neadjisten szakítanánk a párommal sem tudnék rájuk másképp nézni, plusz nagyon megrontanám a baràtságukat ha összejönnék valamelyikkel amit már csak a tisztelet miatt sem tennék meg.
2017. szept. 19. 19:03
 15/18 anonim ***** válasza:
"A nézését meg a járását" - nos ezek nem voltak vonzóak, ezért friendzónába került.
2017. szept. 19. 19:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem is rengeteg ilyen férfi ismerősöm van. Mivel párommal már akkor is együtt voltam, mikor őket megismertem az egyetemen, így sosem érdekelt egyikőjük sem. Bár valószínűleg ha nem lenne párom akkor sem vonzódnék hozzájuk. Megindokolni nem tudom, ahogy azt sem, hogy x vagy y aki szembe jön velem az utcán miért nem tetszik. Nem azért, mert hiányzik belőle valami, vagy mert külsőre nem tetszik. Van olyan is, akire még azt is mondanám, hogy vonzó férfi. És akkor mi van? Ettől nem fogok szerelembe esni egyikkel se. A kérdés logikája szerint napi szinten 15 pasiba bele lehetne szeretni, aki szembejön velem vagy beszélek vele 2 szót.
2017. szept. 19. 19:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Főiskolás koromban volt egy ellenkező nemű csoporttársam, akivel jó barátok voltunk, de egyáltalán nem vonzódtunk egymáshoz. Nem hiányzott semmi, csak mások voltunk, nem egymáshoz valók. Aztán a suli befejezése után el is sodródtunk egymástól, a barátságot bármikor fel tudnánk éleszteni, csak máshol élünk, dolgozunk, elfoglaltabbak lettünk.
2017. szept. 19. 19:49
 18/18 Sunshinedoll ***** válasza:
74%

Ha a kérdés arra irányul, vannak-e férfi barátaim, akkor igen, vannak.

A második kérdésre meg az a válasz, hogy bármennyire hihetetlen, de heteroszexuális nő létemre se akarok megdugni minden férfit. Ehhez nem feltétlen kell akárminek is hiányoznia belőle :D

2017. szept. 19. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!