Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén férfitársaim! Megéri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén férfitársaim! Megéri még normális pasinak lenni?

Figyelt kérdés

Az alábbi problémával szembesülök: hiába tartom magam társadalmilag hasznos embernek, jól fizető állásom van a környékhez képest, egy idős autóm, albérletben élek egyedül (vidéki kisváros), kevés embert ismerek, nem igazán járok el.

Nem vagyok televarrva tetoválással, sem piercinggel, nem drogozok, alkalmanként iszok/bulizok de akkor is inkább csak szomorúságot hoz elő belőlem a pia. A jelenlegi, illetve az előző barátnőmön sem látom hogy kvázi valamilyen szinten megbecsülné ezt.

Akkor teszem fela kérdést: minek is görcsölök a normális élettel, mi értelme van törvénytisztelőnek lenni?

Én si tehetném azt, hogy napozimmal felhúzok 10 kg izmot, kivarratom magam, aztán feszítek a széttuningolt a6osomban, fuxxal a nyakamba, és tabikkal kereskedek, lóvéra veszem a csajokat, és 2 hetente mással vagyok.

Nem azt mondom, hogy most boruljanak a nyakamba, mert közel sem értem el azt még amit szeretnék.

Nem vagyok egy papucs, mindig van véleményem, álláspontom.

Nem vagyok kocka, próbálok izgalmas életet élni, de nyilván nem tudom felvenni a versenyt olyannal, aki 2 végén égeti a gyertyát.

2017. szept. 19. 10:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
0%
Meg hát! ( már úgy értve h megéri 😁)
2017. szept. 19. 12:28
 12/36 anonim ***** válasza:
17%
Meglátszik, hogy vidéki vagy. Már bocs. De nyisd ki a szemed, a nagyvilágban az igazi nőknél a csóró drogosok nem rugnak labdába. Se a béna tetkók se a piercingek se a lehasznált tuning a6-os. Ez tényleg max borsod megyébe a menő.
2017. szept. 19. 12:53
 13/36 anonim ***** válasza:
44%

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te szuperül meg vagy elégedve a mostani életeddel, nem akarsz több barátot, nem akarsz több bulizást, így jó ahogy van, de azt hiszed, hogy a boldogság a tetkón és a fuxon múlik.

első megérzés az, hogy te egy halál unalmas, szürke lélek vagy, aki nem csinál jóformán semmit, csak "betartja a szabályokat", várja a sült galambot és titokban féltékeny azokra akik máshogy viselkednek.

Kérdem én:

MI A FRANC korlátoz meg téged abban, hogy úgy éld az életedet ahogy TE akarod? Meg vagy fenyegetve? A lábadon van egy rendőrségi csipogó, nem hagyhatod el az országot? Titokban 4 gyerektartást fizetsz?

Mert nekem úgy tűnik, hogy csak a tipikus nyavalygó vagy, aki előtt ott van a kinyitott ajtó, de fél bemenni, ezért inkább hibáztat mindenkit.

2017. szept. 19. 13:33
 14/36 anonim ***** válasza:
44%

Wow. Ember. Komolyan.

Másról sem írsz, csak hogy mi NEM vagy. Nem vagy bűnöző, jó, nem vagy kivarrva tetkókkal, nem vagy papucs, nem vagy kocka... de akkor mi VAGY?

Úgy tűnik a leírtak alapján, hogy jófiú-szindrómában szenvedsz: a szürke, unalmas életet gondolod "jófiúságnak".

2017. szept. 19. 13:55
 15/36 anonim ***** válasza:
61%
jófiú szindróma... AZTAR..hadt emberek....
2017. szept. 19. 13:59
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
Megéri. Az a kérdés, hogy akarsz- e úgy élni, amilyen valójában nem vagy. Gondolom nem. Ez a te utad, így legalább van esélyed normális nőket találni...azok az audis csávók sem boldogok ám annyira...
2017. szept. 19. 14:26
 17/36 A kérdező kommentje:

hogy milyen vagyok? hát erre nem tudok válaszolni.

annyi tűnik csak fel, hogy sokan boldogabbak tőlem..szegényebbek, gazdagavvak, szebbek, csúnyábbak.

bár a szépség relatív fogalom ez tény.

sajnos olyan a gondolkodásmódom, hogy mindig azt nézem hogy mim nincs, és nem azt, amim van...

2017. szept. 19. 15:03
 18/36 anonim ***** válasza:
61%

"A jelenlegi, illetve az előző barátnőmön sem látom hogy kvázi valamilyen szinten megbecsülné ezt."

Azért is elismerést vársz, hogy nem pisilsz az ágyba?

Amiket felsoroltál csak azt bizonyítják, hogy életképes emberi lény vagy, ami elég alap dolog az átlagnak, viszont ha neked ez akkora megerőltetést jelent, hogy trónra emeltetnéd magad, akkor tényleg jobb, ha elkezdesz inni, drogozni, és....testépíteni? Lökj fel néhány nénikét is a buszmegállóban, attól tuti bevonzod majd a csajokat.

2017. szept. 19. 17:17
 19/36 anonim ***** válasza:
67%

Nem az a baja a nőknek veled, hogy nincsenek tetkóid hanem hogy szürke vagy és unalmas, de ezt te úgy adod elő, hogy "jó" vagy, meg "rendes". Nagyon sok rendes embernek van barátnője aki ettől még férfi marad. Miért nem kezdesz egy új hobbiba, mondd, mikor lelkesedtél utoljára valamiért? Utazz, az mindig feldobja az embert. Felnőtt ember vagy, gyűjtsd a lóvét és irány túrázni, hegyet mászni stb.

Ajánlott film: Walter Mitty (Ben Stiller főszereplésével)

2017. szept. 19. 17:22
 20/36 anonim ***** válasza:
52%
A két végén gyertyát égetés és aközött, hogy kicsöppen a nyál a szádból, olyan lassúsággal éled az életed, mint egy debil vannak azért fokozatok. Nem kell unalmasnak lenni csak azért, mert nem vagy kivarrva. A személyiséged legyen érdekes, ennyi.
2017. szept. 19. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!