Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
a barátnőmmel több mint 2 éve vagyunk együtt. Eleinte eléggé nimfomán volt, minden nap szexeltünk szinte. Aztán egy idő után már volt hogy nem nedvesedett be annyira, elkezdtünk sikosítót használni. kb 1 év után már csak heti 2x csináltuk és most már pár hónapja csak heti 1x. És volt már olyan hogy nem is volt kedve hozzá, ami eddig sose fordult elő...
2017. szept. 13. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Elmúlt a szerelem. Most fog vizsgázni a kapcsolatotok.
2017. szept. 13. 16:45
 2/10 A kérdező kommentje:
1-es! Hogy érted, hogy vizsgázni?
2017. szept. 13. 16:46
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Síkosítót??? :O Na, már most problémák vannak az elején, mi lesz majd később? Pl. 20 év múlva? Ja, lehet, hogy azt a ti kapcsolatotok meg se fogja érni.

Beszélgessetek sokat és őszintén egymással bármiről.

2017. szept. 13. 16:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Problemai vannak, stresszesek a napjai? Ahhoz nem kell szerelem, hogy nedves legyen, azt a sima vagy is meghozza. Viszont a stressz csokkentheti a szexualis vagyat hatalmas mertekben. Ezeket mind zard ki, mielott rosszra gondolsz. S hany eves?
2017. szept. 13. 17:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Ilyesmi nálunk is volt, mikor nagxon sokat stresszeltem egy időben. Nem tudtam nedves lenni és csak fájt, nyilván nem kívántam úgy.

Mikor megoldódott a probléma ami miatt stresszeltem, minden rendbejött és újra alap lett a napi 1-2 menet.

Beszélgessetek sokat, szedd ki belőle hogy mi a gond.

2017. szept. 13. 17:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyébként amiatt is elő szokott ilyesmi fordulni, ha a barátnő esetleg egyáltalán nem is élvezte, hanem csak elviselte a szexet. Az elején belemegy, de aztán a teste elkezd tiltakozni (már fel sem izgul). Nem a síkosítóhoz kellett volna nyúlni, hanem rájönni arra, hogy mi az oka annak, hogy nem tudod kellőképpen felizgatni.
2017. szept. 13. 17:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátlót szed?

Na azt nem kellene.Így hát sokszor.

2017. szept. 13. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:
*hat
2017. szept. 13. 22:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Síkosító? Minek? :D

1-es pedig úgy értette, hogyha már szexelni sincs kedve, az a kapcsolat az utolsókat rúgja.

Próbáljátok megmenteni, hátha sikerül :)

2017. szept. 18. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:

"Síkosító? Minek?"

Hát nem is tudom, mondjuk esetleg talán lehetséges, hogy azért hogy NE FÁJJON....???

2017. szept. 18. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!