Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mond ilyet egy pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond ilyet egy pasi?

Figyelt kérdés

Ilyeneket, hogy "Engem ugyan nem hülyítesz meg, immunis vagyok az ilyen típusú nőkre"

Meg "Tudom, hogy sokan lennének most a helyemben, hogy te fekszel mellettem, de kössz, én nem vagyok meghatva"

Vagy "Olyan vagy, mint egy macska. Kàr, hogy utálom őket"

Meg "Csak azért se fogom azt mondani, hogy szèp vagy, nem àll szàndékomban hízlalni az egód"

Sokak által szèpnek ítèlt, de nem ribnc típusú csajról van szó.

A csaj megszakította vele a kapcsolatot, a sràc mégis évek utàn még futkos utàna, csak hogy làthassa (mert a làny nem szól hozzá se)

Most akkor kinek, minek ez a nagymacsó szöveg?

2017. szept. 18. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Azért, hogy letiltsd és leszard. Most komolyan, minek foglalkozni vele? :D Annyit se ér, hogy egy másodpercre eszedbe jusson.
2017. szept. 18. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Ez nem nagymacso szoveg, csak siman szanlmas. Kivancsi lennek, honnan szedte szerencsetlen luzer, hogy ilyen szoveget barki is toleral.

Ja, van egy tippem.

2017. szept. 18. 21:49
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Nagymacsó szöveg? Szimplán paraszt.
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

Vannak olyan kisfiuk, akik azt hiszik, hogy ha ilyesmi stilust nyomatnak egy nonek, akkor az megjobban fog erdeklodni irantuk.

Van az a bizonyos eletkor, ahol ez mukodik is (kb a 16-17), de egy ertelmesebb ember ezen csak rohog egyet.

5/9 anonim ***** válasza:
89%
Kisebbségi érzése van a srácnak. Nem érzi elég jónak magát hozzád és ezzel a szöveggel leplezi.
2017. szept. 18. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:
96%

Van az a fajta ember, aki az évek alatt felgyülemlett frusztráció miatt csak így tudja "kimutatni" hogy vonzódik a nőhöz.

Egy pszichológusos biztos többet tudna erről beszélni.

2017. szept. 18. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Valahogy próbálom elképzelni ezeket a mondatokat, de el nem tudom képzelni, hogy ilyet felnőtt férfi tud mondani. :D Ha nekem mondana valaki ilyet, jót röhögnék, az igaz, de nem tudnék egy ilyen embert komolyan venni. Csak egy vicc az egész srác. :D
2017. szept. 18. 22:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Elhitte a PUA-baromságokból meg a hülye haveroktól, hogy fog rátapadni a nő, mert ha kedvesen beszél vele, az nem érdekli a nőket, csak a parasztság. Hát íme az eredmény.

Én a lány helyében, ha zavaró, megmondanám neki emelt hangon, hogy Kopjál le rólam már, te bunkó paraszt!

2017. szept. 19. 10:29
 9/9 Lakatos_kútfúró válasza:
Szépen fogalmazva a csávó egy g🖕ci
2019. márc. 26. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!