Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 A kérdező kommentje:
Na vegre megjottek az igazi nok, nem csak kislanyok valaszoltak. :)
2017. szept. 18. 20:41
12/19 anonim válasza:
Utolsó pasimban azt imádtam, hogy szõrõs a mellkasa. Es volt valami nyirogepe, akivel viszonylag rövidre nyirta. Suru, oszbe hajlo, csinosra nyirt... aaaaa... imadtam
13/19 anonim válasza:
az attól függ. a kedvesem sehonnan nem szedi le, az arcáról sem. ilyen szempontból nagyon vonzó. viszont ő alapból nem egy szőrerdő, a füle, háta, nyaka simogatható :)
14/19 anonim válasza:
Ez a kislányozás annyira szánalmas, hogy az leírhatatlan. Ilyet csak egy hisztis, sértődött kisfiú írna le komolyan, elképzelem, ahogy bebújsz az anyád szoknyája mögé és onnan mutogatsz, hogy "Anyuuu, a Juli azt mondta, csúnya a szőrös mellkasom! :'("
Bocs, de innentől kezdve totál komolyan vehetetlen vagy, mint férfi.
Megjegyzem, én is írtam korábban, hogy nincs semmi bajom a szőrrel, általában bejön, de aki preferenciák alapján kritizál másokat, hogy ő "kislány" vagy "nem férfi" (lsd 10-es válaszoló) mert más tetszik neki, mint amit az illető gondol jobbnak, az agyilag egy kistini szintjén áll maximum ;)
15/19 anonim válasza:
A párom pont annyira szőrös, ami férfiassá teszi (mellkas meg a hasánál is, kar, láb).
Én nem szeretem a borotvált testű pasikat :)
16/19 A kérdező kommentje:
14-es rád tényleg sértő a kislány, mert te hisztis is vagy :)
2017. szept. 19. 18:13
17/19 anonim válasza:
Szerintem itt egyedül te hisztizel, mert nem tetszik MINDENKINEK AZ EGÉSZ BOLYGÓN
18/19 anonim válasza:
* az ami te vagy :DDDDD Ez lemaradt.
19/19 A kérdező kommentje:
Kellemetlenul erezned magad ha azt mondanam hogy lany vagyok?
2017. szept. 20. 06:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!