Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szulinapi meghivas es ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szulinapi meghivas es ismerkedes, de hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy lany aki nagyon tetszik, jo ideje ismerosok vagyunk a nagy kozossegin, de eddig csak 2-3 alkalommal beszeltunk, egy idosok vagyunk, szep lany, komolynak is latszik.

Nemsokara szuletesnapja lesz, es mivel nekem tetszik, es meg szeretnem ismerni, el akarom hivni egy teara vagy sutire, hogy beszelgethessunk es jobban megismerjem.

Hogyan szokas elhivni ilyen esetben valakit? Meg nem hivtam "randira" soha senkit, ezert kerdem.

Lanyok, ti velemenyeteket is kerem, hogyan csinaljam, hogyan fogalmazzak?

21/F

2017. szept. 17. 22:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Előnyöd van,van indok a randira! Szerintem egy boldog születésnapot pm amiben megkérdezed.
2017. szept. 20. 07:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Mikor elhivom azt is irjam meg, hogy szimpatikus, es meg akarom ismerni, ezert hivom?
2017. szept. 20. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!