Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor nekem kéne fizetni a számlát, vagy belefér ha külön fizetjük?
Sosem éreztem azt, hogy elvárás lenne hogy egy étteremben pl 5000-7000 ftos számlának az egészét én fizessem, de előfordult, hogy külön fizettünk és persze a lányról soha többet nem hallottam.
Olyan is volt, hogy viszont elhívtam egy fotós lányt találkozni és nem fizettem neki semmit (így volt megbeszélve) de azért odanyomtam a kezébe 5000 ftot a munkájáért és adtam neki egy fényképezőgép lencsét. Azóta is nagyon hálás bár nem jöttünk össze mert barátja van.
Most van egy lány aki nagyon szeretne venni magának egy cipőt, de nem tudja kifizetni, természetesen felajánlottam, hogy kifizetem, vagy legalább a felét.
Ha ezeket nem teszem meg, akkor a nő nem áll le velem, akkor sem ha elméletileg nem a pénzéhes fajta.
Akkor most valaki magyarázza el mi az etikus. Fizetnem kell minden nőnek alapesetben az éttermi számlát egy randin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!