Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor nekem kéne fizetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor nekem kéne fizetni a számlát, vagy belefér ha külön fizetjük?

Figyelt kérdés

Sosem éreztem azt, hogy elvárás lenne hogy egy étteremben pl 5000-7000 ftos számlának az egészét én fizessem, de előfordult, hogy külön fizettünk és persze a lányról soha többet nem hallottam.

Olyan is volt, hogy viszont elhívtam egy fotós lányt találkozni és nem fizettem neki semmit (így volt megbeszélve) de azért odanyomtam a kezébe 5000 ftot a munkájáért és adtam neki egy fényképezőgép lencsét. Azóta is nagyon hálás bár nem jöttünk össze mert barátja van.

Most van egy lány aki nagyon szeretne venni magának egy cipőt, de nem tudja kifizetni, természetesen felajánlottam, hogy kifizetem, vagy legalább a felét.

Ha ezeket nem teszem meg, akkor a nő nem áll le velem, akkor sem ha elméletileg nem a pénzéhes fajta.

Akkor most valaki magyarázza el mi az etikus. Fizetnem kell minden nőnek alapesetben az éttermi számlát egy randin?

2017. szept. 17. 18:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezért kell eleinte csak kávéra meghívni. Néhány beszélgetésből amúgy is kiderül, hogy milyen.
2017. szept. 18. 06:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor nem kell senkit randira hívni, ha neked para, hogy mi van ha nem találkozol vele többet is buktál egy vacsora árát. Vagy szólhatsz is a nőnek az elején, hogy fizesse ki magának, sikeres ember leszel.
2017. szept. 18. 10:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Ha neked probléma egy drága vacsora, akkor miért nem elég egy olcsóbb sütemény egy kis cukrászdában vagy egy kávé a Mekiben? Ne haragudj, de te viszed túlzásba a költekezést, és nekem nőként ez nem lenne szimpatikus. Miért akar kifizetni nekem egy cipőt valaki, akit nem is ismerek? Adtál egy fotós lencsét egy lánynak, csak mert fotós, és remélted, hogy több is lesz köztetek? Adhatnál nekem is, igaz, én csak hobbifotós vagyok, aztán majd eltűnök és röhögök magamban, mekkora balek vagy... Na jó, nem szokásom ilyet tenni, de ettől még balek viselkedés, ahogy hozzáállsz az ismerkedéshez. Ne gondold, hogy minden nő azt várja, hogy sokat költs rá ismerkedéskor.
2017. szept. 18. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!