Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, nektek imponáló, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek imponáló, ha a válaszadási százalékom 80% felett van?

Figyelt kérdés
Ebből azért már lehet következtetni egy-két dologra, igaz? :)
2017. szept. 17. 15:48
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
10%

Ha 80 felett van a pontszámod az azt jelenti, hogy nő vagy. Vagy nőies férfi.

Legjobb esetben űberkonvzervatív férfi.

2017. szept. 17. 16:07
 12/53 anonim ***** válasza:
12%

Ez csak azt tükrözi,hogy nem vagy őszinte!

Aki itt őszinte és nem másoknak tetsző válaszokat ír azt gyorsan lehúzzák.

Amúgy van aki direkt csak százalékdoppinga' megy pl szexuális kategóriába ...

Ettől még nem vagy értelmesebb mint egy 60%-os válaszokat adó...

2017. szept. 17. 16:07
 13/53 anonim ***** válasza:
15%

Ami nincs, azt nem tagadhatom le.

2017. szept. 17. 16:08
 14/53 anonim ***** válasza:
15%
Es a toplistan hanyadik vagy, inkabb azt mondd! Bocs, de csak a top 5-bol randizom.
2017. szept. 17. 16:10
 15/53 A kérdező kommentje:
Nem értem miért lett hirtelen ennyi negatív irigykedő válasz...
2017. szept. 17. 16:12
 16/53 anonim ***** válasza:
18%

Negatív, irigykedő válasz?

Egyszer kipróbáltam, hogy tudok e 90% feletti nicket csinálni. Sima ügy volt. Regelsz egy újat, és csak azokban a topicocban szólalsz meg, ahol gyakorlatilag a törzsközönség egymást pontozza folyamatosan magasra, nincs nagy élet, nincs nagy vita.

És hipphopp, 92%-al nyitottam :)

2017. szept. 17. 16:15
 17/53 anonim ***** válasza:
32%

Lehet pl az arcod méretére...

Ami nekem imponál jelenleg egy ízletes harcsapörkölt túrós csuszával.

Ez van...

2017. szept. 17. 16:16
 18/53 anonim ***** válasza:
18%
Igazából ez a kérdés ugye csak ahhoz kellett, hogy a konkurenciát a porba pontozd és te maradj az egyetlen űbervonzó 80+ százalékos, így bezsákold az összes jó csajt???
2017. szept. 17. 16:18
 19/53 anonim ***** válasza:
43%
Ja azèrt rommàpontoznak- a kèrdès alatt - faxa!
2017. szept. 17. 16:23
 20/53 anonim ***** válasza:
48%

Na kérdező komolyra fordítva a választ.Nem leszel imponálóbb senkinek ezen az oldalon akármilyen magas a %-od.Ettől senki sem lesz vonzóbb...

Én pl.már rengeteg gyalázkodó, felszólító priviket kaptam, hogy bunkó válaszaim vannak, bomlasztom az itteni közösséget.Rám abszolút nem igaz a csordaszellem, ha így lenne, ezek az üzenetek nem íródtak volna meg.De őszintén bevallva, teszek arra, ki és mit gondol.

2017. szept. 17. 16:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.