Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az intim képeimet valaki feltöltötte a netre egy oldalra! Mit tegyek?

Ami az internetre felkerült az ott is marad. Mr. Jogász, még tanulj egy kicsit tovább.
És tényleg te vagy a hibás, ha valaki hozzá jutott az intim képeidhez. Az illetőt meg feljelentheted, de hacsak nem ismeri be, hogy a feltöltést is ő csinálta, akkor a rendőrök is max megverni tudják.

Ha van bizonyítékod a dolgoról(emailok) akkor nyugodtan feljeletést tehetsz ismeretlen tettes ellen.
ha amerikai szerverre töltötték fel akkor sok esélyed nincs levetetni, de azért próbálkozni kell.
Mindenképen a szolgáltatónak kell írni egy levelet, hogy vegye le.

Istenem mennyi rosszindalú hozzászolás...
Melyik férfi nem örülne,ha abarátnője titokban melepné akt képekkel?
Aki feltette az egy undorító féreg.Sajnálom,hogy megettem.
Jelentsd fel!Menjetek el hozzájuk a szüleiddel,és beszéljetek a szüleivel.
( és jól megveretetném...vagy csak elég lenne megilyeszteni..)
Sajnálom,hogy ennyire nem becsülte meg a képeket,és a bizalmadat.Legközelebb gondolkozz el,hogy milyen embernek küldöd:)
Küldtem én is volt barátomnak,igaz..sajnos szakítozzunk,de korrekt férfi volt,és nem gyerekes:)
Légy megfontoltabb:)

Utolsó vagyok.
Írok még valamit.
Az első barátomm fényképezőgépével csináltam képeket magamról,szakítottunk.Majd fenyegetőzött,hogy elküldi a napiszar.com oldalra.Elmentem hozzá,és két óriási pofont lekevertem neki.Kitöröltem a gépéből,a pendrive-át pedig zsebre tettem.Nem szólt semmit.
A második:)) Ő egy igazi férfi volt,becsületes,kedves...stb:) Soha nem tett volna ilyet,mikor vége lett,akkor mondta,hogy kitrölte a képeket:) / sajnos/:D

11:22:
Ha már jogász vagy biztos meg tudod nekem mondani, hogy mi az oka annak, hogy egyetlen trash oldal ellen sem indult eljárás. Még Kiszel Tündi se tudott mit csinálni a Puruttyával. :D
Az meg, hogy csinált neki egy adatlapot valamelyik közösségi site-on... Foglalkozik egyáltalán ilyenekkel a rendőrség? Nagyon meglepne.
Kérdező:
Ha Facebook-ra vagy iWiW-re rakott fel, akkor tudod jelenteni az üzemeltetőknek.
Amúgy mi baja ennek a srácnak? Nem tudsz beszélni a fejével?
20F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!