Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az intim képeimet valaki feltöltötte a netre egy oldalra! Mit tegyek?

beperelted volna persze
És honnan volt az a videó?
Gondolkodjatok kis suhancok, hogy mit raktok fel netre!!!!
Nem utána kell nyafinyafinyüssznyüssz brühühühühühü....

Személyhez fűződő jogok megsértése, más képmásával való visszaélés, jó hírnév védelme. Nyugodtan jelentsd fel. Amit elkövetett, az bűncselekmény, a rendőrség ki tudja deríteni, hogy ki volt az, a maileket kinyomtatva mindenesetre vidd magaddal. Amúgy nem értem a kioktató hozzászólásokat. Szerintem sokan készítenek intim képeket magánhasználatra, a kérdező egy szóval sem írta, hogy az elkövető a netről szedte le őket. Még ha így lenne, a képei felett akkor is csak a kérdező rendelkezhet. Ha én mondjuk hozzájárulnék, hogy egy modellügynökség oldalán szerepeljenek az aktfotóim, az nem jelentené azt, hogy bárki feltöltheti őket egy szexoldalra. Ha igen, büntetőjogi következménye van.
-jogász-

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!