Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnyának számító nők és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyának számító nők és férfiak, akiknek van párjuk?

Figyelt kérdés
Nem az alacsony önbizalommal rendelkezőkre gondolok most, hanem azokra, akik tényleg nagyon rosszul néznek ki. Nektek hol és hogyan sikerült párt találni? Milyen belső tulajdonságokkal "kompenzáltok"? Nem érzitek úgy, hogy csak azért vagytok együtt, mert nem jut jobb, akár egyikőtöknek se?
2017. szept. 15. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Szellemes vagyok és jó a dumám. Ja és bepróbálkoztam egy csomó nőnél, a visszautasításokat meg lepergettem magamról. Ennyi. Ha pun.cit akarsz, akkor menni kell utána.
2017. szept. 15. 19:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Fa..t akarok, ha már ilyen szépen fogalmazunk, de köszi :D
2017. szept. 15. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
Ha búza vagy, attól még ugyanez a helyzet. Ha meg nő, akkor ha ronda vagy, akkor bizony neked kell kezdeményezned, nem várhatod, hogy majd a szádba repül a sültgalamb.
2017. szept. 15. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
22%
Sehogy, csúnya férfiként lehetetlen párt találni. Csúnya nőként viszont simán van esélyed, csak normálisnak kell lenned.
2017. szept. 15. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Ha nő vagy akkor egy kis smink, hogy jól érezd magad a bőrödben.. és a kisugárzásoddal hódítasz ha szépnek érzed magad szépnek fognak gondolni.

Ha pedig férfi akkor legyen jó a dumád és valami durván jó parfümöd legyen (egyböl észre vesznek a csajok)

2017. szept. 15. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére a személyiségem ellensúlyozza valamilyen szinten az undorító fejemet és a hájas testemet. Tényleg, tájékozott vagyok a világ dolgait illetően, bármiről lehet velem beszélgetni, és úgy hallottam, hogy még egy kis humorérzék is szorult belém.

Mondjuk a barátom pont vonzónak talál. Ezt úgy tudom elképzelni, hogy a szemüvegében van egy beépített Snapchat filter, ami elfedi a hibákat. :)

21/L

2017. szept. 15. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
internet. szimpik voltunk egymásnak, ezért barátkozni próbáltunk, de nem jött be, mert szerelmesek lettünk :D
2017. szept. 15. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!