Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy jó pasi önmagát csúnyának lássa?
Miért ne lenne lehetséges? A média, reklámok, férfi magazinok majdnem akkora nyomás alá helyezik a férfiakat a külsejüket illetően, mint a nőket. Ugyanúgy kialakulhat náluk is testképzavar, önbizalomhiány. (Nem ufok, ugyanannak a fajnak a hímneműi, mint mi... :)
A másik eset, hogy csak hallani akarja az ellenkezőjét.
Minden szép ember tud róla hogy ő jól néz ki.
A környezete visszajelez.
Én elvileg ilyen vagyok.
Kb. mindenki azt mondja, jó pasi vagyok, sikeres is vagyok a nőknél, de én mégsem vagyok elégedett magammal. Néha kiejezetten rosszul érzem magam a bőrömben, vannak napok, amikor rondának érzem magam nagyon.
Az emberek az önbizalmukat a környezetük visszajelzései alapján tudják növelni. Ha valaki pozitív visszajelzéseket kap, annak nagyobb önbizalma lesz. Ha valaki negatív visszajelzéseket kap vagy semmilyet nem kap, annak alacsonyabb önbizalma lesz. Ez ilyen egyszerű.
Valószínű neki nem mondogatták állandóan hogy jó pasi, ezért nem is látja magát annak.
Nem értem, ez miért olyan meglepő. A legtöbb jó nő is rondának látja magát. A pasiknál ez miért lenne másképp?
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!