Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa, ha egy nőnek 25 éves kora után sem volt még kapcsolata? Miért?
Figyelt kérdés
2017. szept. 15. 13:31
1/8 anonim válasza:
Mert egy felnőtt ember általában kapcsaolatra vágyik. Sokan már olyan 14-15 éves koruk körül kezdik.
2/8 anonim válasza:
Furcsa, mert a legtobb no 14 evesen kezdi a szexet.
3/8 anonim válasza:
Nem furcsa.
Lehet, hogy a munka miatt nem fér bele az idejébe.
Vagy elég neki az 1-2 éjszakás kötetlen "kapcsolat".
De ezerféle oka lehet.
4/8 anonim válasza:
Mert nyilvan nem minden okes vele, minimum betegesen zarkozott, ha mas baja nincs is. 15-25 kozott, 10 ev alatt eleg hihetetlen, hogy egyszer sem talalkozott meg olyan emberrel, akivel osszejohettek volna.
5/8 anonim válasza:
Nem furcsa, és ez egy baromság, hogy az ember általában kapcsolatra vágyik. Nem mindenki kapcsolatfüggő.
Én például sosem vágytam csak úgy kapcsolatra, ha nem volt éppen senki a láthatáron.
Eddig 3 lányt szerettem és velük valóban összejöttem volna komolyabban, ha viszonozzák.
De olyannal, akit nem szeretek, sosem jönnék össze, csak azért, hogy legyen párom, annál az egyedüllét is sokkal jobb.
25/F
7/8 anonim válasza:
furcsa, mert elég alapvető szükséglet. Tehát azt feltételezi, hogy nem vágyik kapcsolatra ez a nő, az meg ellentmond az emberi természetnek, az evolúciónak és a fajfenntartásnak. Persze lehet bármi más is, de az emberek előítéletesek :/
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem furcsa.Ha neki ez megfelel így, senkinek semmi köze hozzá. Amúgy egy 15 éves attól még hogy testileg érett, lelkileg nem biztos. Viszont ha csak a " testi " dolgokról szól a dolog, már régen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!