Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők zömének miért jönnek be a agyonszolizott férfiak? Régen óvták az emberek a bőrüket a nap alól, ma meg néhányan koromfeketére süttetik magukat, és kritizálják azt, aki ezt nem teszi.
"Mondjuk attól, hogy egy pasi napozik, nem lesz b..is, mert ők miért ne élvezhetnék a napot, ráadásul nyáron jó eséllyel az emberek 90 százaléka barna."
Mondjuk az értelmes és okos emberek nem 11-16 óra között napoznak.
Az általam említett pasi pedig 13 óra környékén süttette magát.
Normális az ilyen?
A neon zöld színű nadrág meg ott virított rajta.
A napozást is ésszel kéne csinálni, de sajnos nagyon sok ember nem használja az agyát!
"Amugy regen sem ovtak az emberek a boruket a naptol mivel a legtobbuk egesz nap a foldeken kapalt. Pl nagyapam is ilyen "parasztbarna" volt mindig."
Csak tudod, kedves 9-es válaszoló, régen nem volt ekkora UVB sugárzás, nem volt annyira káros a napon való tartózkodás, mint napság.
Azért rád nézve elég szégyen, hogy a régi kort hozod fel példának, mintha mi sem változott volna azóta!
"Azért maradjon már meg a határ a női és a férfi szépségápolás között.
Most nyáron is megrökönyödve láttam egy pasit, kifeküdt a napra napozni, mint a csajok,"
Miért vádaskodtam, az első kommentedben nőiesnek tartod, ha egy pasi napozik, a másikban pedig már javítod és a veszélyre hívod fel a figyelmet. Nem képzeld, ezt tényleg nem értem.
1. ha azért fekszik ki a napra napozni, hogy csoki barna legyen, hogy a hiúságát és az egóját fényezze, az nőies, mert a pasinak miért kell, hogy csoki barna legyen direkt tudatosan? az miért nem elég, ha akkor barnul meg, mikor a vízben van, vagy éppen sétál a parton?
2. a megadott időszakban tényleg veszélyes kifeküdni a napra. akkor miért nem 16 óra után teszi ezt valaki?
3. a szolizást még mindig b..zisnak tartom, ennyi, de ez csak az én véleményem
Én is fehér bőrű vagyok. Párom tavaly nyáron mutatott egy trükköt, és bevált:
Vegyél néhány szál sárgarépát, egy fej vöröshagymát, egy kis olajat.
Olajon főzd üvegesre a hagymát, majd tedd bele a karikákra vágott sárgarépát és főzd addig, amíg enyhén puha lesz a répa.
Utána eheted ezt köretként vagy szimplán magában is.
Egyél sok karotintartalmú ételeket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!