Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Nők miért nem akarnak velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Nők miért nem akarnak velem kirándulni?

Figyelt kérdés
Eddig még egy barátnőm sem jött el velem kirándulni.
2017. szept. 12. 16:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

ma 17:49

"erdőjárás,jó kis emelkedővel.."

ilyen hely pl Szilvásvárad

2017. szept. 12. 18:22
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

"Őszintén szólva ezen a téren a férfiak sem jobbak."

Könnyen lehet, mondjuk én nem is írtam nemet... De a buszos kirándulás azért más lapra tartozik szerintem. Arra egyedül én sem mennék, nem lustaságból, hanem mert egyedül fel sem merülne bennem.

2017. szept. 12. 18:26
 13/21 A kérdező kommentje:

ma 18:26

"buszos kirándulás"

én szédülök buszon és hányingerem van,de vonaton pl nem,kocsiba szintén rosszul vagyok.

2017. szept. 12. 18:32
 14/21 anonim ***** válasza:
A gyerekeim mesélték amikor a párkeresés volt az életükben az aktuális életfeladat.Olyan fiatalokkal találkoztak akik egy buszmegállóhelytől a másikig elsétálva elfáradtak!Mi rengeteget kirándultunk voltunk Szilvásváradon is (GYÖNYÖRŰ),20km-t meg sem értünk!Fiatalember!Nem veled van baj!!
2017. szept. 12. 18:33
 15/21 A kérdező kommentje:
Sétálni én is szeretek.
2017. szept. 12. 18:46
 16/21 anonim ***** válasza:
Utaztam már vonattal és repülőn is, 22 évesen lett elegem, és azóta nem alkalmazkodom másokhoz ilyen téren. Ha valahova el akarok menni, megyek, ha nem jön senki velem, akkor egyedül. Nőként. Egyedül repültem ki Svédországba a nagynénémhez (és ott is volt még egy kis buszozás meg vonatozás a reptértől, míg odaértem arra a településre, ahol ő él). Vonatoztam már többször Olaszországba egyedül. A buszos utazás kicsit más, mert ott van egy csoport, és többé-kevésbé kötött program. Volt, ahova máshogy nem jutottam volna el, így ez volt a kézenfekvő.
2017. szept. 12. 21:10
 17/21 anonim ***** válasza:

férfiak se. fiú barátok, akik elvileg nagy természetbarátok, egész nyáron nem jöttek el velem. pedig huszonévesek vagyunk mind, nem fáj egyiknek se a lába vagy a dereka.

a barátommal az első randink is egy túra volt a "hegyekbe". :D azóta is elmentünk többször- városban is császkálunk sokat, külföldön is pl városnézésnél gyalog megyünk kb mindenhova.

2017. szept. 12. 21:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Tok fura

En meg azon szenvedek, hogy a pasik nem akarnak velem kirandulni😊

2017. szept. 12. 22:55
 19/21 anonim ***** válasza:

Ja, igen a városnézés lemaradt :) ez is jó

Nekem pedig az a problémám, hogy a férfiak nem akarnak kirándulni. Nem tudom miért egyébként. Én szeretek kirándulni csak nem vittek XD vagy nem hívtak...hát már nehogy ne legyen egy férfinak ötlete valami programot kitalálni, de ha már én ajánlom fel és az sem tetszik, akkor nem tudom kinél vannak a bajok, gondok.

2017. szept. 12. 23:00
 20/21 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik a kirándulgatós emberek nehezen találnak egymásra. Exemmel sehova nem mentünk, pedig sportos ember volt, hamar véget is ért a kapcsolat. Jelenlegi párommal szerencsére ezen a téren is egyezünk, neki több barátnője is volt, de azt mondta, hogy én vagyok az első, akivel el lehet menni kirándulni, biciklitúrára.

25/n

2017. szept. 13. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!