Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki szerelmes lesz úgy, hogy azt a személyt nem ismeri?
Olyanra gondolj, mikor 10 évesen szerelmes voltál egy sztárba és tudtad, hogy nem kaphatod meg, de megis ha volt egy barátod/barátnőd elhagytad érte, mert belé nem voltal szerelmes?
És ez megtörténhet 25 évesen, vagy csak kifogás?
Mert én valahogy nem tudom ezt elhinni és a biztos szeretetet feladni a semmiért és a szomorkodásért.
20:42-es vok. bocsi azt nem tudtam h külföldön lakik. Megszerette volt valami ami megfogta őt, és belehabarodott sajnos, vannak ilyen emberek sajnos.
Egyik ismerősöm járt így, férj -feleség voltak ott volt a 3 hónapos kisgyerekük friss házasok voltak, és elhagyta őt egy 4 gyermekes egyedülálló ugymond ronda nő miatt..... szóval vannak idióták kicsit zavart elméjűek.
Valahogy eddig nekem is kimaraadtak az ilyenek. Olyan sokszor volt már, hogy láttam egy csajt utcán/buszon/stb, és elkalandoztam, hogy mennyi mindent kezdenék vele az ágyban, de a klasszikus "szerelem első látásra" kiesett.
Valahogy képtelen vagyok csak a kinézete alapján beleszeretni valakibe. Számomra ugyanannyira fontos, hogy hűséges legyen, értelmes, és legyen pár közös téma. Ameddig ez kiesik, addig marad a fent említett "miket kezdenék vele az ágyban" téma.
19F
Fölöttem!
Teljesen igazad van szerintem legalábbis.
Én nagyon fontosnak tartom,hogy ismerjem az embert,akibe beleszeretek,és ne csak külsőleg tetszen.
Gratu,király válasz volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!