Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják a vékony nők a kövér nőket?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
21-22 válasz
Ha elvileg mindenki őket akarja, mi bajuk?
Mindenki arra reagál érzékenyen, amit hibának tart önmagában. A válaszoló(vagyis én:) nem utáltam addig, amíg nem lett személyeskedő és erőszakos. Igazából most sem utálom, csak ellenszenves. A kérdése alapján eleve nem volt szimpatikus, de korrekten, tárgyilagosan és érzelmek nélkül válaszoltam.
Magáravette a tanácsot, hogy az öltözködésből eredhet a sikertelensége és a homokóraalak nem a zsírtól válik homokóraalakká.
Utána erőszakos, személyeskedő, és rosszindulatú lett, már ellenszenves, de még mindig nem utálom. Nem a testalkata, hanem a személyisége váltotta ezt ki.
Persze biztos nehéz elkülönítenie a kettőt, hiszen még nálam is frusztráltabb, csak még tagad.
Vannak szép kövérebb nők, vannak homokóra alkatúak is, a kettő járhat együtt, de nem következik egyikből a másik.
Nem alkat, hanem viselkedés alapján ítélek.
Mindenki lássa már magát reálisan. Ha sokan vannak nála vékonyabbak, akkor nem a többiek túl vékonyak, hanem ő nagyobb.
Az elhízás sem a 20 éveseknél égető probléma, szóval erre kár hivatkozni, hogy kövérek vagyunk, ebben a korban sokkal több a vékony ember, mint az elhízott.
Szerintem inkább a kifogásokat utálják. Nekem is van ismerősöm, aki a szép alakját annak köszönheti, hogy diétázik, rengeteget edz, sportol, nem hagyja el magát. Mikor neki azt mondják 100 kilósan, hogy "genetika", ő is forgatja a szemét, mert tudja, hogy kemény munkával mit lehet elérni.
Én 60 kiló vagyok, és magyarázhatnám, hogy hízékony alkat vagyok, de az az igazság, hogy szimplán lustaságból nem megy le a a felesleges 5, 10 kiló. Nem baj, ha valaki nem akar mozogni, vagy elfogadja magát husisnak, csak akkor ne legyen az erős csont, a genetika, a mittudoménmi kifogás.
(A betegség más dolog - Az abból adódó hízással valóban nem tud mit tenni a delikvens )
Nem utálják. A fordítottjára - tudniillik, hogy a túlsúlyos nő fintorog meg fújol a karcsú nő láttán - sokkal több példát tudnék mondani.
Ugyebár "csak a kutyák játszanak csontokkal". Meg "az igazi nők gömbölyűek".
Én nem utálom, csak már a tököm kivan vele, hogy "jaj, szegény, ne kövérezd le, éppencsak dundi (aha, persze...) ,mert összetöröd a lelki világát".
De ő lazán kigúnyolhat a hátam mögött, hogy anorexiás vagyok meg hánytatom magam, csak mert hiába eszek, alig hízok, és ez tök elfogadott.
Én kövér vagyok, de nem emlékszem olyanra, hogy egy vékony lány utálatos lett volna. Volt egy osztálytársam pl aki nagyon vékony volt, pedig sokat evett, láttuk is és folyton piszkálták hogy anorexiás meg miért nem eszik és igazából jól megértettük egymást, mert mindketten átéltük a csesztetést.
Viszont több olyan kövér nőt is ismertem, akik folyamatosan ezen a kérdésen rugóztak, hogy ki milyen girhes és hogy szúr az ágyban meg hogy a kutyák játszanak csontokkal, stb.
Ez inkább lelki alkat kérdése, nem testalkaté.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!