Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Szép) Lányok, Hölgyek! Egy csúnya, nem ellenszenves, pasi ha (őszintén) bókol nektek ugyanolyan jól hat mintha egy álompasi mondaná?
Figyelt kérdés
Azért nem reagáltok rá hogy el ne bízza magát....vagy nem esik olyan jól...2017. szept. 8. 20:31
21/21 anonim válasza:
Bókolás alatt mit értetek?
Én csak annak teszek jófej megjegyzéseket és mértékkel, akit vonzónak találok.
Megjegyzem, hogy jó kis pulcsi, vagy eltaláltad a hajad mára.
Tudom mert a cutie munkatárs lányok és a diákok nekem is szoktak néha. Hogy milyen jól áll ez a zöld ing a szememhez stb.
Persze csak mértékkel! Soha nem szabad túlzásbavinni, és valami értelmet, vagy elvont dolgot is érdemes hozzáfűzni, amin nevethetnek. A "de szép vagy" az halálgagyi.
Ettől még nem dugok egyikkel sem,... habár alakulhatna. :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!