Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Szép) Lányok, Hölgyek! Egy csúnya, nem ellenszenves, pasi ha (őszintén) bókol nektek ugyanolyan jól hat mintha egy álompasi mondaná?
Figyelt kérdés
Azért nem reagáltok rá hogy el ne bízza magát....vagy nem esik olyan jól...2017. szept. 8. 20:31
11/21 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi pénzed van.
12/21 A kérdező kommentje:
3as! Nem arra gondolok,hogy lesz valami...Hanem,hogy belsőleg hogy hat??
2017. szept. 8. 20:47
13/21 anonim válasza:
Megoldás: Ne szüless rondának. Ha mégis annak születtél akkor szokj hozzá, hogy senki nem fog szeretni, így jártál. Születtél volna szépnek, mint a normális emberek.
14/21 A kérdező kommentje:
10! Barátilag nem lehet bókolni?????????
2017. szept. 8. 20:48
15/21 anonim válasza:
14# Férfiként minek bókolnál lánynak barátilag? Ha nem akarok semmit a másiktól akkor kellemetlen és zavaró.
16/21 A kérdező kommentje:
15 mert olyan vagyok ha valami tetszik nem tudom magamban tartani, ha valami nem mondjuk azt se könnyen
2017. szept. 8. 20:54
17/21 anonim válasza:
Én is csak azoknak a lányoknak bókolok akikkel el tudnék képzelni többet mint barátságot. Tetszik és jó lenne hozzá közelebb kerülni akár testi, akár testi/lelki kapcsolatra is. Számomra nem tetszó lányoknak én sem bókolok és tudom, hogy egy olyan lány aki nem tetszik mondhatna bármit, nem érdekelne. Egyik fülemen be, másikon ki. Max. arra lenne jó, hogy az ebből jövő pici önbizalmat arra fordítsam, hogy számomra vonzó lányokat szólítsak le.
18/21 A kérdező kommentje:
Hát hölgyeim akkor mostantól nincs több ártatlan bók!!! (úgyse bírom ki) :)
2017. szept. 8. 21:19
19/21 anonim válasza:
Ép hogy átlagos külsővel minek bókoljak? Az csak nyűg a nőknek,ha nem egy álom férfi nyalizik nekik, a normálisabbja max. megköszöni,azzal meg kb.semmit nem érek.
20/21 anonim válasza:
Múltkor kaptam meg sörözésközbe haveroktól szingliként, hogy selyemfiús :D
Nem a kinézeten múlik higgyétek el, vagyis na bele lehet szeretni egy olyan emberbe is aki alap esetben nem az idolja a másiknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!