Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen is divat volt a tini fiúk körében a "nem megyek oda a lányhoz, nem érhet kudarc" elv?
Figyelt kérdés
Régen se volt ennyire önbizalmuk? :P2010. máj. 26. 16:27
1/9 anonim válasza:
Igen, de ezekről a fiúkról már kiderült, hogy Homárok!
2/9 anonim válasza:
Persze,de itt egyy példa :
Ha nem megyünk el Ulduarba és nem próbáljuk meg akkor nem lesz Sett meg item =/ ha lemegyünk és nem sikerül akkor meg max időt vesztünk.
3/9 anonim válasza:
Meg az, hogy ahogy kudarc, csak sem érte őket.:D
5/9 anonim válasza:
Ez mindig is így volt... csak akkor még az erkölcsre fogták az egyének... :P
6/9 anonim válasza:
később is így van nem csak tini korban,ez nem kor kérdése,hanem mentalitás,valaki lehet belevaló 15 évesen is és töketlen 35 évesen is.
7/9 anonim válasza:
nemtom ki hogy van vele de én nem próbálkozom senkinél
magányos vagyok elismerem de még mindig jobb mintha nap mint nap szarul érezném magam mert megcsaltak kidobtak stb..
21f!!! vaok
8/9 anonim válasza:
Nem volt divat. Ugyan több volt a pofon, de kevesebb a perverz állat.
9/9 anonim válasza:
meg nem volt viva meg mtv,meg kommunizmus volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!