Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem használ dezodort. Hogy adhatnám a tudtára finoman, hogy jó lenne, ha használna?
én szoktam mondani ha büdös, hogy büdös. szerintem nincs abban semmi, ha büdösnek nevezzük a büdöst. tehát én vennék neki egy dezodort, és megkérném hogy használja, mert olykor büdös.
nem is értem. mi pl ha izzadságszagot érzünk, akkor egymást is megszagoljuk, hogy ugye nem mi vagyunk...
Egyszerűen megmondod neki.
Az én párom se használ egyáltalán dezodort, de két év alatt soha, még a legnagyobb melegben sem éreztem rajta izzadságszagot, se semmi kellemetlent. Nem tudom hogy csinálja :)
Pedig most terhes is vagyok és heteken keresztül hihetetlen módon éreztem a szagokat és minden büdös volt, rajta még akkor is csak jó illatot éreztem.
Nekem is furcsa volt az elején, mikor láttam semmit se használ, ha zavart volna valami szag biztos említem neki.
De ha Te büdösnek érzed mindenképp jelezd.
"Rohadt paradicsom szagod van."
:DDDD
Én ugye ahhoz tudom hasonlítani az izzadtságszagot, a paradicsom is pont ilyet áraszt magából, amikor rohad.
21/L
"eltömíteni a bőr pórusait hogy az emberi test kifinomult hőháztartásának is adj egy pofont"
Ez az izzadásgátló. A DEZODOR nem tömít el semmit, nem borít fel semmit. Alkohollal és illatanyagokkal semlegesíti az izzadtságban levő bacikat (maga az izzadság szagtalan, a benne levő baktériumok okozzák a kellemetlen szagot), és illatanyagokkal operál, hogy valami kellemes illatod legyen.
Alumíniumos szutykot én se használnék, az tényleg nem egészséges, én mondjuk érzékeny is vagyok rá, de aki nem az, annak se tesz jót.
#13 Tehát az összeillő párok boldogan ölelkeznek, csókolóznak egy zuhanymentes, fogmosás mentes, ruhacsere mentes hét után mindenféle undor nélkül :D Jó tudni. Mindenféle büdös szagot utálok a páromon, az izzadtságot és a reggeli szájszagot is, ettől függetlenül szerintem eléggé összeillünk.
Igazából amit írsz, arra szokták mondani, hogy pl jó érzéssel tölti el az embert, ha a párja (TISZTA) bőrét szagolgatja, meg ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!