Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem használ dezodort. Hogy adhatnám a tudtára finoman, hogy jó lenne, ha használna?
Nem úgy kell vele közölni, hogy "figyelj szívem, büdös vagy!", hanem kérdezd meg tőle, hogy bekente-e magát dezodorral?
Ez egy kérdés és utalás is egyben, mégsem bunkó stílusban.
Valahogy a tudtára kell adnod, hogy nem jó illat árad belőle...
Én vagyok amúgy az egyetlen, aki MER SZÓLNI egy kapcsolatban számomra kellemtelen/ kényelmetlen dolgokért?
Ha valaki nem teljesen sötét, ezen nem sértődik meg..
És lehet, hogy azért, mert hosszú kapcsolatban vagyok, de belegondolva, egy frissben is szólnék, és nem az jutna eszembe, hogy úristen de kellemetlen. Ha besértődik ezen valaki az egyszerűen h.lye.
N
De most komolyan, ki az, aki az ilyenen megsértődik? Én úgy örülnék, ha valaki, akit szeretek szólna, ha büdös akármim.
Az ilyenen az sértődik meg, aki azt hiszi, rózsaillatút szarik.
Az egész házat telepakolod fokhagymával. Ő kérdőre von érte. Mire te: "Mit számít, neked úgyis ilyen szagod van!"
Na jó ez csak a gyopár módszer, inkább csak célozz rá, hogy bajok.
Apropó! Ilyenkor a sokat emlegetett "igényesség, higiénia" női elvárás hol marad? Sok férfi egyszer merne ilyet kihagyni, röppenne.
Bár nem tudom ki az aki képes ezt következetesen elmulasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!