Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél fiú osztálytársaddal, ha öngyilkossággal fenyegetne abban az esetben, ha nem teszed meg?
én nem vagyok lány, de szerintem (ha te vagy a szenvedő alany) ne tedd meg.
Nyugi! Nem lesz öngyilkos. Ő most direkt arra játszik, hogy félelmet keltsen benned. Azt akarja, hogy azt érezd, rajtad múlik az élete. Az ilyen kis mocskok puszta számításból fenyegetőznek, méghozzá a legaljasabb módon.
Egy ember, aki valóban fontolgatja az öngyilkosságot, az nem így viselkedik.
16/F
az elsovel ertek egyet.
az ilyen idiota nem eletre valo
Szard lefele :D
A pokolban majd lesz akit megd....hat.
Vagy aki őt :D
A helyedben adnék neki két istenes nagy pofont, hogy legalább két foga kirepüljön!
Nehogy lefeküdj vele, mert ha ilyesmivel fenyegetőzik (és komolyan gondolja) akkor nem százas az ipse. Ha megteszed neki, akkor később még ennél is tovább fog menni, és nagyon durva dolgokat fog követelni hidd el. Nem fog öngyilkos lenni, ez csak valami szánalmas kísérlet arra hogy szexet csikarjon ki belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!