Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/lányok, ti a kettő közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok, ti a kettő közül melyiket tartjátok inkább "alfahímnek"?

Figyelt kérdés

Tudom, ne kategorizáljunk, stb stb, én se vagyok híve, de ha mindenképp választani kéne, melyikre használnátok inkább az "alfahím" kifejezést?

Mondjuk tegyük fel, hogy mindketten 25-30 között vannak korban, ha ez befolyásol bármit.

1. Kondizik, sokat foglalkozik a külsejével, és úgy általában a külsőségekkel - divatos ruhák, drága kiegészítők (óra, telefon), "menő" autó, és igyekszik ezekkel, és a határozott, rámenős jellemével minél több lányt meghódítani. Ha ez sikerült, akkor vagy nem marad velük sokáig, vagy ha esetleg mégis, akkor megcsalja őket. Nem igazán tiszteli a nőket, meg pár kivételtől eltekintve senkit, a saját céljai éltetik, nem finomkodik, ha ezek eléréséről van szó. Laza, bulizik, csajozik (sikeresen), kissé öntelt. Nem hallgat másokra. Nem akar családot, úgy van vele, hogy majd 40 fölött ráér megállapodni, addig bulizik, kalandozik.

2. Ápolt külsejű, mindig igényes magára, de soha nem feltűnősködik, visszafogott a külseje, nem akar felvágni ruhákkal, kiegészítőkkel, autóval, ilyesmivel. Határozott, vannak céljai, de tisztességes, nem gázol át bárkin, hogy elérje ezeket. A hosszútávú, monogám párkapcsolatokban hisz, ha kapcsolatban van, akkor odaadó, törődő, a végsőkig kitart a partnere mellett. A családját, szeretteit védelmezi, és biztonságot nyújt nekik - dolgozik becsületesen, odafigyel a gyermekére ha van, foglalkozik vele, mintaapa. Felelősséget vállal a tetteiért, lehet rá számítani. Határozott véleménye van, ha úgy alakul akkor nem fél irányítani, de kész kompromisszumokat kötni, lehet vele beszélni.

Melyik áll közelebb az "alfahím" fogalmához szerintetek?

2017. szept. 5. 14:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
David akarki , a munkája volt. Nem a Blaha tér sarkán menozott. Amúgy az a típus nem az esetem.
2017. szept. 5. 15:31
 22/28 anonim ***** válasza:
Mindkettő, csak különböző nők körében.
2017. szept. 5. 15:32
 23/28 anonim ***** válasza:
Amilyen értelemben az alfahímet használják az emberek, az 1. Ettől függetlenül a 2. nekem inkább férfi.
2017. szept. 5. 15:34
 24/28 anonim ***** válasza:

Igazából ez az egész alfázás baromság, mivel senki nem az. 1-1 témában az lehet valaki, de a többiben elhasal. Sikeres üzletember Bill Gates, de mellé nörd. Menő focista Rondaldo, de mellé helyi kisebbsíg feje van és úgy viselkedik a pályán, mint egy ovis kislány, ha épp nem tetszik amit fújt a bíró. Ultimate testalkatú volt Arnold, de mellé borzasztó színész. Százmilliárdokat szedett be Mészáros Lőrinc, de mellé egy malacra hasonlít.

Nincs ultimate alfaság. Akire itt azt mondják az csak a csajozásban az. Esetleg sikeres még pénzügyileg.

2017. szept. 5. 15:35
 25/28 A kérdező kommentje:

"de mellé nörd"

Ez valami negatívum kellene, hogy legyen? :D Nekem szimpatikus ember, és ha megnézem a fiatalkori fotóit - leszámítva az akkori borzalmas frizurát meg ruhákat - nem is néz ki rosszul tulajdonképpen.

Ha már a példáidnál tartunk, pl ezerszer szívesebben jönnék össze vele (korombeli kiadásban), mint Ronaldoval, ha már ők ketten a választék - pedig amúgy Ronaldo is jó fej magánéletben állítólag, de nem szimpatikus az, amit a pályán leművel. :D

2017. szept. 5. 15:43
 26/28 anonim ***** válasza:
A gond az,hogy van egy nagy harmadik kategória: a frusztrált, önámító, nőgyűlölő omega, aki kettes számú alfának gondolja magát :D
2017. szept. 5. 17:11
 27/28 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy mennyien a kettest választanák. Eléggé rám illik a leírt karakter, mégsem találok olyan nőt, aki egy ilyet keresne.
2017. szept. 5. 18:41
 28/28 anonim ***** válasza:

"Én alfahímnek a határozott, független, magabiztos, ambíciózus férfiakat gondolom, függetlenül attól, hogy kaland- vagy kapcsolatkedvelők. Tehát ilyen értelemben 1. és 2. is alfahímnek mondható."

én ezzel a válaszolóval értek egyet. nyilván megvan ennek a férfi és női megfelelője is. illetve megvan, hogy melyik körökben népszerűbb az egyes, és melyikben a kettes.

és tényleg vannak még az unalmas, kissé nyomorultak, akikkel senki nem jön össze.

2017. szept. 6. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!